Los bericht bekijken
  #7  
Oud 19 november 2009, 23:05
Jalu's schermafbeelding
Jalu Jalu is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: Stadskanaal/@home
Ziggo Internet: Alles in één basis
DTV: DM-8000 SSCT Ziggo en FTA Sat
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik weet niet op grond waarvan je meent te moeten concluderen dat er verschrikkelijk veel problemen zijn met CI+. Er zijn met de introductie van een nieuwe technologie altijd opstart problemen, maar het is zeker niet zo dat er structurele problemen zijn. De problemen in combinatie met Philips hebben een andere oorzaak. Het is erg makkelijk om als buitenstaander een oordeel te vellen op basis van postings, want dat hoeft helemaal niet respresentatief te zijn voor de doorsnee ervaring van gebruikers.
Het is een feit dat bijna alle problemen waarover je hier op het forum kunt lezen met CI+ deze worden veroorzaakt doordat de beveiliging té rigide is, té paranoïde naar de klant die gewoon graag zijn TV met ingebouwde DVB-C ontvanger met een Ziggo abonnement wil kunnen gebruiken. Had Ziggo gewoon voor een CI module gekozen (bewezen technologie, al lang de kinderschoenen ontgroeid en prima werkend) dan had iedereen hier op het forum Ziggo geprezen voor zijn klantvriendelijke houding. Maar Ziggo wil gewoon té graag invloed uitoefenen op de apparatuur die de klant gebruikt en heeft daarom voor een technologie gekozen die nog in de kinderschoenen staat en daarnaast per definitie uiterst klantonvriendelijk is.

En de active-topics lijst op dit forum bevatten ieder moment van de dag wel berichten over problemen met CI+ televisies en modules sinds de introductie van CI+.