Los bericht bekijken
  #14  
Oud 19 november 2009, 21:07
Frisootje's schermafbeelding
Frisootje Frisootje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 juli 2009
Locatie: Breda (Casema)
DTV: Samsung DCB-H360RS, TechnoTrend 1500, FireDTV, FloppyDTV, Dreambox
Berichten: 4
Standaard

Mijn Cisco leek eerst ook dood, want het display bleef na dezelfde sequence als bij de OP ook zwart. Maar ik had mijn TV niet aanstaan, zo druk was ik met het installeren van de Cisco

Televisie is oud beestje (moet plasma nog weer ophangen na verbouwing) met SCART aansluiting. Aangezet. Stond de Cisco dus toch gewoon te wachten met het installatiemenu in beeld. Duurde allemaal erg lang (modem firmware werd ook nog even bijgewerkt) maar werkt prima. Echt, ik heb er geen problemen mee.

Mijn Cisco is echt schandalig slecht aangesloten. De kabel komt binnen in een bouwmarkt RTV rijgdoosje (2 gaten) en de Cisco hangt aan de TV aansluiting daarvan. De kabel is een goedkoop draadje van 5 meter met nog van die fijne witte niet-afgeschermde plastic stekkers. En toch doet het ding het, met 80% signaalsterke. Zelfs de interactieve TV test werkt.

Kan dat niet verder testen want interactieve TV lijkt me gezien het aanbod tamelijk waardeloos. De reclame voor die functie spiegelt het allemaal weer veel mooier voor dan de werkelijkheid. Maar ja, daar schijnt Ziggo patent op te hebben.