Los bericht bekijken
  #33  
Oud 19 november 2009, 12:15
sjome's schermafbeelding
sjome sjome is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 november 2009
Locatie: Sumar
Berichten: 2
Standaard Spamfighter

Even een korte uitleg over Spamfighter.

Door de voetnoot die Spamfighter meezend SPAM te noemen is wel erg kort door de bocht.

Spamfighter is er in twee versies, namelijk SpamFighter Standard en SpamFighter Pro.

SPAMfighter Standard
De gratis versie is alleen vooor particulier gebruik (en voor leerlingen op school). In SPAMfighter Standard wordt een korte tekstuele advertentie getoond in uw e-mailprogramma, en een "Ik word beschermd door SPAMfighter" boodschap wordt toegevoegd aan uw uitgaande e-mails. Bevat geen talenfilter en ook andere features ontbreken.

SPAMfighter Pro is geschikt voor bedrijven en andere commerciële instanties en/of particuliere gebruikers die geen korte advertenties in hun e-mail programma willen zien en die de "Ik word beschermd door SPAMfighter" boodschap niet in hun emails mee willen laten verzenden. Bovendien heeft SPAMfighter Pro wat meer opties en een nog betere bescherming.

Dat is dus de 'prijs' die je voor GRATIS betaald, een beetje reclame voor zichzelf. Dit is trouwens bij veel 'gratis' software het geval. Ze moeten toch ergens hun brood mee verdienen.

Overigens wil ik niet te veel reclame voor SpamFighter maken, er zijn vast ook vele andere anti-spam oplossingen die minstens even goed zijn, maar zelf gebruik ik de betaalde versie al meer dan een jaar en het werkt voor mij perfect. Bijna geen enkele spambericht in mijn postvak in en heel weinig 'valse' spam mailtjes in mijn spam-bus.