Los bericht bekijken
  #150  
Oud 18 november 2009, 15:34
RoelVB's schermafbeelding
RoelVB RoelVB is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 maart 2009
Locatie: @Home / Oudheusden
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 20
Standaard Ontvanger van Harense Smid

Even een verhaal wat ik kwijt moet.

Ik heb mijn ontvanger van de Harense Smid. Daar heb ik hem ook gebracht met het verzoek de firmware te update.

Afgelopen vrijdag (7 weken nadat ik hem bij de Harense Smid heb achtergelaten) heb ik het apparaat weer opgehaald. Bij de Harense Smid melden ze dat hij terug gestuurd is geweest naar Cisco.

Ik dezelfde avond de ontvanger weer aangesloten, alle instellingen waren weg dus één en ander gecorrigeerd.
Dacht ik kijk voor de grap even bij systeem info, wat blijkt, ik heb nog steeds firmware versie 1.0.2.5!
Blijkt dus dat het apparaat 7 weken weg is geweest en er niks aan is gedaan!
(buiten instellen gereset. Alle opnames stonden er nog wel op.)

In deze 7 weken.
  • Toen ik het apparaat weg bracht gaf de gene die het apparaat aan nam aan dat hij verwachten dat ik de ontvanger 10 werkdagen zou gaan missen.
  • Na 3 weken niks gehoord te hebben heb ik zelf maar eens gebeld om te vragen wat de status was. Mij werd belooft dat het uitgezocht zou worden en ik hier de volgende dag over terug gebeld zou worden.
  • De week daarop (bijna 4 weken later ondertussen) werd gebeld dat er een nieuwe ontvanger naar de Harense Smid opgestuurd wordt en dat wordt verwacht dat deze aan het eind van deze week nog bij hun binnenkomt.
  • Weer een week later (week 5) nog steeds niks gehoord, maar weer gebeld om te vragen wat de status is. Krijg net als vorige keer te horen dat ze dit moeten uitzoeken en ik de volgende dag terug gebeld zal worden.
  • Nog 1,5 week later wordt ik gebeld dat de ontvanger terug is gestuurd en deze vermoedelijk donderdag of vrijdag binnen zal komen.
  • Vrijdag avond (week 7) wordt ik gebeld dat de ontvanger klaar staat en ben ik hem dus gaan ophalen.


Als iemand enige suggesties heeft over vervolgstappen om de ontvanger geupdate te krijgen zonder deze weer weken te missen zijn natuurlijk welkom.
Zelf dacht ik eraan om naar een ander Harense Smid filiaal te gaan en ze dit voor te leggen. Of anders contact opnemen met Ziggo (maar ben ik hem waarschijnlijk weer weken kwijt).

Of ik vraag Lars de ontvanger te updaten en rij even van 's-Hertogenbosch naar Sneek (Sneek was het toch?).


-edit-
Vergeten te melden. Ruilen tegen een andere ontvanger die bij de Harense Smid staat heeft geen zin aangezien alle Cisco ontvanger die zij op vooraad hebben nog voorzien zijn van firmware 1.0.2.5