Los bericht bekijken
  #1  
Oud 18 november 2009, 12:34
sammax's schermafbeelding
sammax sammax is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 november 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 17
Standaard Ziggo internet stabiel en goed voor gamen?

Hallo allemaal,

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met een paar vragen. Ik heb nog nooit kabel internet gehad en denk er nu over om naar Ziggoo alles in 1 over te stappen. Ik weet alleen niet of ik een "juiste" keuze maak dus wil graag eerst wat info op doen.

Momenteel heb ik ADSL van Telfort, ik zat destijds bij Tiscali maar dat werd overgenomen. Ik gebruik de internetverbinding hoofdzakelijk voor online gamen en hier heb ik dan ook wat vragen over.

Hoe zit het met ping tijden, voor online gamen zou ik graag een lage ping hebben. Vroeger had ik een xs4all abbonement en toen ik de overstapte naar Tiscali was mijn ping tijdens het gamen 2 tot 3 maal zo hoog.
Zit dit met Ziggo (of kabel internet in het algemeen) wel goed?

Verder heb ik gelezen dat kabel internet nogal traag kan zijn op piek tijden in de avond en weekend. Is dit inderdaad zo?

Ik zou ook graag willen weten of de verbinding slechter, of minder stabiel is als je alles in 1 gebruikt, dus naast internet ook tv en telefoon?

Tot slot, ik neem aan dat Ziggo een kabelmodem zal leveren. Kan deze door de gebruiker aangepast worden om porten open te zetten voor onlime gaming etc?

Mvg,

Alex