Los bericht bekijken
  #132  
Oud 17 november 2009, 21:13
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Zwak als ziggo hier toch mee akkoord gaat! Hebben ze eindelijk eens een goede strategie, laten ze zich weer sturen door de geldwolven van de commerciele........

Ziggo heeft meer macht dan RTL in deze, ze zijn de grootste kabelaanbieder..... stel..... ziggo zegt, we geven een maand helemaal geen RTL zenders meer door..... dan staan de bedrijven die reclame maken op deze zenders echt wel bij rtl op de stoep.
Oke, dat is misschien om verschillende redenen niet mogelijk om dit inderdaad zo hard in te steken..... maar wel effectief!!!

Laat ze de rambam krijgen bij de commerciele, lekker links laten liggen!!
Ze hebben helemaal geen bijdrage nodig.........

Erg dom van ziggo om dit te roepen op een bijeenkomst voor HD televisie, RTL ziet nu al dollartekens, en weet dat ziggo overstag zal gaan, die gaan nu natuurlijk volhouden........en roepen dat het echt niet anders kan dan een bijdrage van de kijker.

Als de berichten inderdaad kloppen, laat ziggo wederom zien dat ze geen ruggengraat heeft!
Ik wil best betalen voor een HD pakket, maar ik zit niet te wachten dat bij elke zender die HD door gaat geven er een bedrag bovenopkomt......of een aanvullend HD betaalpakket komt......helemaal niet met het aanbod wat er nu is op deze zenders (en dat komt echt niet door de kosten)
Als dat zo is... zeg ik mn HD pakketje op, dan is het aanbod en en de kosten het mij zeker niet waard op dit moment......!

Ziggo, houdt je eerder genomen strategie vol, en geef de commerciele geen cadeautjes die ze niet verdienden en nodig hebben om HD content gratis te brengen bij de kijker.

Maar soms heb ik het idee, dat we met een doofstomme organisatie temaken hebben helaas.
__________________
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 17 november 2009 om 21:23