Los bericht bekijken
  #199  
Oud 17 november 2009, 20:32
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
Als jij nu evenhier luid en duidelijk kunt aangeven hoe ik mijn AIE Plus pakket kan downgraden waardoor ik voor minder geld toch nog snel internet heb (10 MB/sec), telefonie en digitale tv dan ben ik je zeer dankbaar. Dit pakket had ik namenlijk ca 6 maanden terug nog met mijn oude bundelkortingen. Was ik niet overgegaan op AIE Plus dan had ik per 1 januari 2010 gewoon 2,= voordeel tov AIE Plus (met ietsje minder snelheid).

Dus graag uitleg hoe ik nu voor 2,= of voor mij part 5,= minder een pakket krijg bij Ziggo:
- Internet 10MB/sec (Z2)
- Telefonie Basis
- Digitaal Basis.

En dat is nu dus ook mijn kritiek. Ik opteer (ik zou het zelfs willen eisen) een tussenpakket AIE met bovenstaande producten. Bij @home waren er ook 4 pakketten voor ieder wat wils.

Je kan wel vanalles willen, Ziggo heeft een vrij duidelijke tarief/abonnementen structuur..... Jij wil iets wat ze simpelweg gewoon niet aanbieden, ik vraag me tevens af als de gemiddelde gebruiker wel in snelheid omlaag wil... Maar goed, je kan wel dingen willen, ze bieden het dus niet aan. En dat is hun goed recht.
Moch jij toch wat anders willen heb je de keuze, upgraden, losse pakketen of opzeggen en overstappen naar een andere partij.


p.s. jou voorgaande situatie met bundel korting was iets van dat moment, het kan zo zijn dat Ziggo deze pakketen op den duur toch had opgezet of stop gezet.