Discussie: Vraag: Vertraging in levering
Los bericht bekijken
  #53  
Oud 17 november 2009, 17:30
chipch's schermafbeelding
chipch chipch is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 november 2009
Locatie: Gulpen @home
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chipch Bekijk bericht
In juni heb ik de eerste keer geprobeerd een alles in een pakket te bestellen.
Dat pakket zou binnen 14 dagen geleverd worden. Toen het na een maand en een paar keer bellen en mailen nog niet geleverd werd, kwam ziggo erachter dat ik geen nieuw pakket kon bestellen omdat een eerdere bestelling die ik gedaan had nl. Eredivisie live vast was blijven hangen in het systeem. Ik heb daar nooit wat van gemerkt omdat ik die zender gewoon kon ontvangen. Toen ik me rond die tijd registreerde voor "mijn ziggo" zag ik ook dat eredivisie live niet bij mijn producten vermeld stond.
Ziggo zou eredivisie live toevoegen aan mijn producten waarmee het probleem binnen twee weken opgelost zou worden en dan zou ik alsnog mijn alles in een pakket ontvangen.

Uiteindelijk heeft het tot eind september geduurd voordat dit probleem opgelost was en op 29 september heb ik opnieuw een alles in een pakket aangevraagd.

Tot op heden heb ik echter nog geen alles in een pakket ontvangen, wel heb ik een brief ontvangen waarin staat de de levering wat langer kan duren dan ik van ziggo gewend ben.
Inmiddels wacht ik alweer bijna 6 weken.
Ik heb gebeld en gemaild en webteamformulieren ingevuld, niets schijnt te helpen.

Wellicht leest iemand mee die nog wat voor mij kan betekenen?
Zoals hierboven als geschreven op 29 september besteld, na weken wachten en vaak bellen kreeg ik telefonisch een leverdatum: 1 november (was een zondag). Op die bewuste zondag niks ontvangen , de week erna ook niet. Weer gebeld, nieuwe datum 13 november... ook toen niks ontvangen. Vandaag heeft mijn vriendin weer gebeld en kreeg te horen dat er helemaal geen bestelling in het systeem stond (dit terwijl ik wel via e-mail en post een bevestiging gekregen heb). Zij heeft vandaag voor de derde keer alle info doorgegeven. Verwachte leveringstermijn: begin december. Ben eens benieuwd...

Ik zou wel bij ziggo willen klagen in plaats van op dit forum, maar ook dan krijg ik het gevoel dat mijn klacht net zoals mijn bestellingen in een systeem gezet worden en dat er daarna nooit meer iets mee gedaan wordt.
Ik zou graag eens met iemand van ziggo willen spreken die mij uit kan leggen hoe het nou komt dat zoiets eenvoudigs als een nieuw product bestellen zo vaak fout kan gaan, en hoe het komt dat geen enkele medewerker van ziggo actie onderneemt als iemand al zo vaak gebeld heeft en al zo lang wacht op een bestelling. Interne communicatie lijkt zeer slecht. Systemen lijken niet te werken of worden verkeerd gebruikt.