Discussie: Vraag: Grijze strepen
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 16 november 2009, 21:58
vbec's schermafbeelding
vbec vbec is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2009
Locatie: maasbree
Ziggo Internet: Arris
DTV: Humax 5050c
Berichten: 1
Exclamation Grijze strepen

Hallo,
Ik ben sinds maart in het bezit van een Humax 5050c. Sinds aanschaf een echt perfect apparaat en af en toe wel eens een bug, zoals ook op dit forum wel vaker beschreven.
Echter sinds vanavond heb ik iets compleet nieuws ervaren wat ik ook op het forum nog niet terug heb kunnen vinden. Tijdens een uitzending op de NL zenders (1+2+3) krijg ik af en toe grijze knipperende balken (lijkt wel interlaced) in het scherm. Het lijkt op een korte storing en gaat ook vanzelf weer weg. Het uitzetten (helemaal uit) en opnieuw opstarten resulteert ook in het opstartscherm weer in het humaxlogo (blauwe scherm) met de grijze knipperende strepen. Er is sinds maart niets in de configuratie en kabels veranderd. En zoals gezegd is het de eerste keer dat ik het mee maak. Iemand een suggestie wat dit kan zijn en hebben er meer last van (gehad)? De HDD is overigens 70% vol.
Bedankt voor jullie reactie.

EDIT: Het is op alle kanalen na een tijdje van verschillende duur. Wanneer ik analoog kijk zie ik het niet. De signaalsterke is overigens 31%, dit is niet anders dan sinds de aanschaf.

Laatst gewijzigd door vbec; 16 november 2009 om 22:26