Los bericht bekijken
  #121  
Oud 16 november 2009, 12:33
Opteron-pv's schermafbeelding
Opteron-pv Opteron-pv is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Locatie: Multikabel
DTV: 5050C
Berichten: 431
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lacrosse Bekijk bericht
Om weer terug te keren naar het onderwerp van deze discussie: ik begrijp dat Ziggo slechts een eenmalig bedrag aan RTL wil betalen terwijl RTL meer en vaker geld wil zien. UPC heeft een akkoord met RTL bereikt, dus die betalen meer dan een eenmalig bedrag. Als Ziggo haar poot stijf houdt, en daar ziet het helaas naar uit, kan RTL geen water bij de wijn doen want dan gaat UPC protesteren. Kortom: HD van RTL bij Ziggo lijkt mij voorlopig uitgesloten.
Ed dat is maar goed ook. Tenslotte gaat het om het aanbod , een upscaling van het huidige aanbod is wat je min of meer voor je kiezen krijgt.

Citaat:
Toch is RTL dom bezig. Hoe meer mensen naar hun zenders kijken, hoe meer reclame-inkomsten ze kunnen verwachten. Hoe maak je het voor de consument aantrekkelijk om naar hen te kijken? Door onder andere programma’s in HD aan te bieden.
Niet dom maar gewoon inhalig , van wij hebben HD en jullie gaan er voor betalen dubbel en dwars want anders krijg je het niet.

Citaat:
Maar ook Ziggo is dom bezig. Hoe meer zenders in HD verschijnen, hoe aantrekkelijker het voor de analoge kijker wordt om de overstap naar digitale tv te maken. Dat kost voor de meesten weer een kastje en wellicht een aanvullend pakket als het in de smaak valt.
Ziggo is geweldig bezig laat al die lui maar meer reclame's verkopen. Er zijn ook veel programma's die gewoon echt een groot advertentie blok zijn.

HD in nederland is een belachelijke zaak geworden waar er nu net wordt gedaan of dan ook echt alles 10 keer zo duur wordt terwijl de kosten voor alles gewoon hetzelfde blijft behalve dan de apparatuur die eenmalig is en toch wordt afgeschreven na 3 jaar.


Je kan het niet anders zien dan dat er gewoon te weinig initiatief is bij de verkopers van "hardware" en de providers van "software". Deze groepen kunnen elkaar aanvullen en daar haalt men veels te weinig uit.
__________________
Opera 12!