Los bericht bekijken
  #6  
Oud 16 november 2009, 11:06
Dubbeltje's schermafbeelding
Dubbeltje Dubbeltje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 november 2009
Locatie: Capelle aan den IJssel / Casema
Ziggo Internet: All-in-One Plus
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 2
Standaard

Ik zie een mogelijk verband tussen de storing van GeneralA en die van mij aangezien wij beiden een internet verbinding hebben die dan wel, dan weer niet te gebruiken is.

Ik geef alleen aan wat hier een mogelijke oorzaak van kan zijn met alle resultaten tot dus toe. De reden dat ik meld dat ik zelf IT-er ben van beroep is dat ik wel storingsnummers door moet geven en daarom verbaasd was dat dit niet bij Ziggo gebeurde. Overigens heb ik vandaag (maandag) Ziggo gesproken en niet gisteren (zondag). Heb gisteren (zondag) alleen een contact formulier ingevuld maar dat had ik allemaal al aangegeven.

Aan TS: Ik heb ook andere DNS server geprobeerd maar dit loste bij mij het probleem niet op. Het wijzigen van het IP adres in je router van dynamisch (via DHCP) naar statisch zou tijdelijk het probleem kunnen oplossen indien je een IP adres weet welke nog niet in gebruik is. Alleen wanneer de DHCP server van Ziggo opnieuw dat adres uitgeeft dat jij ingegeven hebt kom je opnieuw in de problemen. Zou dit dus niet adviseren.

Heb jij overigens al eens de PC direct op je modem aangesloten? Ik krijg dan namelijk een heel ander IP adres en als je verbinding dan wel stabiel is kan dit op hetzelfde duiden als bij mij. Verklaart overigens nog niet je telefonie problemen. Heb eerlijk gezegd telefonie ook nog niet getest.

Laatst gewijzigd door Dubbeltje; 16 november 2009 om 11:25