Los bericht bekijken
  #16  
Oud 16 november 2009, 10:33
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Ronvm, zou graag je optimisme delen, maar bij de vorige drie FW updates was ook al beloofd dat het HDMI handshake probleem opgelost zou worden. Ben dus erg sceptisch.

Los daarvan: 'een goed apparaat met veel mogelijkheden'... sorry, waarmee vergelijk je dan?
Concurentie: twee opnamen tegelijk, check, Cisco: fail.
Concurrentie: netwerk connectivity, check, Cisco: fail.
Concurrentie: intuitieve vloeiende menus, check, Cisco: fail.
Concurrentie: netwerk media mogelijkheden check, Cisco: fail.
Je hebt gelijk als je sceptisch bent, ik ook maar ik moet me wel ergens aan vastklampen. Mijn Cisco staat gewoon nu voor de 3e maand in de doos te wachten totdat hij er weer uit mag om de nieuwe firmware te laden. Als het dan nog niet goed is, houd het voor mij ook op.
De menu's zouden ook aangepakt worden, zodat e.e.a. vloeiender zou gaan. Ik verzin het niet zelf, maar heb dit van diverse medewerkers begrepen. Ik wil gewoon ongestoord kunnen kijken en opnemen en meer niet. Via het netwerk is heel leuk maar om m'n opnames op dvd te zetten...daar heb ik geen behoefte aan dus voor mij zijn de mogelijkheden genoeg en de Humax 5050c kost wel meteen weer dik € 300,=. Ik verkoop het thuis ook niet meer want in de tijd dat de Cisco in de doos staat heb ik wel een andere ontvanger aan moeten schaffen (Humax 5000c) en die is perfect (kan alleen niet opnemen). We blijven er geld in pompen en dat kan nooit de bedoeling zijn.
Ik ben op de Cisco over gestapt omdat hij door Ziggo gecertificeerd zou zijn en ik (na een testperiode met geselecteerde gebruikers) er van uit ging dat hij ook goed was, anders was ik er nooit aan begonnen, ik dacht zelfs nog "ze adverteren er nu ook mee, dus moet het wel goed zijn". Niets is minder waar en voel ik me ook een beetje 'genomen'. Maar ook de Humax 5050c zal wel weer iets hebben wat als tekortkoming beschreven kan worden en daar trappen ze thuis ook niet (meer) in zul je begrijpen.
Dus ik hou me nog even vast aan de komende update die wat mij betreft vandaag nog op het netwerk gezet mag worden.