Los bericht bekijken
  #17  
Oud 15 november 2009, 23:51
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Maar terug naar het verhaal: het zit dus niet in de CI+ CAM zelf dat 'ie niet gebruikt zou kunnen worden in een CI slot, maar in de wijze waarop de contentaanbieder daarmee om wenst te gaan.
Geen idee waarom je nu opeens weer de term contentaanbieder gebruikt. Ziggo stuurt vanuit de headend de functionaliteit van de CI+ CAM aan en zoals ik nu al meerdere keren heb aangegeven kiest Ziggo er voor om de CI+ CAM niet te laten werken in een standaard DVB CI slot door aan de CI+ CAM instructies te versturen dat deze bij alle kanalen alleen in een CI+ slot gebruikt mag worden.

Voor alle duidelijkheid met "via het signaal" heb ik het dus over een Transport Stream zoals die door Ziggo in de headend wordt samengesteld uit diverse componenten waaronder de aansturingsdata voor de CI+ CAM en straks ook de aansturingsdata voor het CI+ slot. Ik heb het dus niet over het signaal zoals dat wordt aangeleverd door een zender bij de headend van Ziggo om te worden opgenomen in één van de Transport Streams van Ziggo. Misschien is het handig als je je eerst eens wat meer inleest in de materie. Zie bijvoobeeld de volgende webpagina over CI+: http://www.digitalekabeltelevisie.nl...us/index.shtml
Met citaat reageren