Los bericht bekijken
  #159  
Oud 15 november 2009, 21:58
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Ik lees in je profiel : "Ziggo Internet: Z2, Arris", ik neem aan dat je dat nog niet heb aangepast.

Zware woorden gebruik je anders wel. Ziggo beperkt de verhoging en dan ook nog alleen voor het abo waar de meeste voordeeltjes/extra's inzitten.

Als gedupeerde ga je eisen dat alle andere abo's ook in prijs omhoog gaan om het voor jouw rechtvaardiger te maken? Je denkt toch niet dat de MGV zich daar sterk voor gaat maken?

Natuurlijk vinden wij een prijsstijging ook niet leuk, echter in deze kan ik niets onredelijks ontdekken, tenzij iemand me van het tegendeel weet te overtuigen. We mogen wensen dat iedereen die aankomende tijd zijn prijzen gaat aanpassen zich zo weet te beperken.
Je kan het ook andersom zien. Wanneer er voor Ziggo geen reden is om de losse pakketten te verhogen dan is er dus ook geen reden om AIE te verhogen. Dat is wel degelijk een argument.

Ziggo komt zelf met de argumentatie gestegen prijzen, deze is hiermee dus onderuit gehaald. Dat is een drogreden.

Bij de bakker zie je ook niet dat de bakker alleen de prijs van bruin brood met 1,= verhoogd omdat alle grondstoffen zijn gestegen. Ik heb zware woorden gebruikt omdat ik het gewoon zo voel. Ik beoordeel de prijsverhoging als onredelijk en onevenredig. Voor mij is het of iedereen betaald meer of allemaal niet. Nu wordt een bepaalde groep gepakt.