Los bericht bekijken
  #153  
Oud 15 november 2009, 21:40
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
.....dan zouden ook alle losse internetdiensten en alle losse telefoniediensten in prijs verhoogd moeten worden. Pas dan is er van mijn kant begrip voor het verhogen van AIE met € 1,55. Nu niet, nu is het voor mij niet te begrijpen en gewoon jatten wat Ziggo doet.

Ik heb al aangegeven dat mijn oude bundel (had ik deze niet opgezegd) gewoon goedkoper zou zijn dan AIE per 1 januari 2010. Ziggo heeft mij immer en altijd naar AIE gelokt omdat men riep dat deze goedkoper was dan mijn huidige bundel. Door nu AIE te verhogen maakt Ziggo een schandelige indruk op mij! Ik voel me bedonderd.
Ik lees in je profiel : "Ziggo Internet: Z2, Arris", ik neem aan dat je dat nog niet heb aangepast.

Zware woorden gebruik je anders wel. Ziggo beperkt de verhoging en dan ook nog alleen voor het abo waar de meeste voordeeltjes/extra's inzitten.

Als gedupeerde ga je eisen dat alle andere abo's ook in prijs omhoog gaan om het voor jouw rechtvaardiger te maken? Je denkt toch niet dat de MGV zich daar sterk voor gaat maken?

Natuurlijk vinden wij een prijsstijging ook niet leuk, echter in deze kan ik niets onredelijks ontdekken, tenzij iemand me van het tegendeel weet te overtuigen. We mogen wensen dat iedereen die aankomende tijd zijn prijzen gaat aanpassen zich zo weet te beperken.
__________________
BenJ