Los bericht bekijken
  #145  
Oud 15 november 2009, 20:49
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gerardus Bekijk bericht
Ja de kabel zal op een gegeven ogenblik opengesteld worden voor derden. Dan zul je ook moeten concurreren met de nieuwelingen op je eigen kabel. Het analoge abonnement is eigenlijk te hoog in prijs, want wie gebruikt dat nog. Het zijn niet meer dan de aansluitkosten per maand. Dus ze zijn heel slim bezig om deze niet in prijs te verhogen. Een privaat bedrijf gaat niet zijn eigen glazen in te gooien, omdat jij dat zo fijn vindt.
Met losse producten heb ik het niet over de analoge kabel maar over de losse producten telefonie en internet. Jij en anderen halen er steeds het analoge abo bij terwijl dat niets te maken heeft met de verhoging op AIE. Dat is puur een verhoging op de dienst internet en telefonie mag ik toch aannemen (dit kan en mag immers geen verkapte verhoging of betaling worden voor je digitale tv aangezien het basisabo hierop gratis is.

Onbegrijpelijk is het daarom dat de losse internetdienst niet bijvoorbeeld emt 1,- stijgen en de telefoniebasisabo met 0,55 alsmede de overige telefonieabo's. Dan kan je immers verklaren waar er 1,55 bijkomt bij AIE. Nu is dit een raadsel en dus gewoon krankzinnig te noemen.

Als die 1,55 een compensatie is voor de gestegen prijzen (zoals ook al door Cees gemeld) dan zouden ook alle losse internetdiensten en alle losse telefoniediensten in prijs verhoogd moeten worden. Pas dan is er van mijn kant begrip voor het verhogen van AIE met 1,55. Nu niet, nu is het voor mij niet te begrijpen en gewoon jatten wat Ziggo doet.

Ik heb al aangegeven dat mijn oude bundel (had ik deze niet opgezegd) gewoon goedkoper zou zijn dan AIE per 1 januari 2010. Ziggo heeft mij immer en altijd naar AIE gelokt omdat men riep dat deze goedkoper was dan mijn huidige bundel. Door nu AIE te verhogen maakt Ziggo een schandelige indruk op mij! Ik voel me bedonderd.