Los bericht bekijken
  #13  
Oud 15 november 2009, 17:45
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
Het downgraden van analoog moet ook een prijsverlaging betekenen.
Nee, ik heb nu juist uitgelegd dat dat niet zo is. Niet bij Ziggo en niet bij andere kabelaars die het analoge pakket inkrimpen. Er zijn hier veel positieve geluiden te horen over het voornemen van CAIWAY om per 10-10-10 de analoge doorgifte van televisiezenders geheel te staken (om zo meer ruimte te krijgen voor o.a. de doorgifte van een uitgebreid pakket aan HD kanalen en DVB-T simulcasts van een aantal digitale zenders uit het basispakket), maar van een prijsverlaging van het (basis)abonnement zal geen sprake zijn. En daar hoor ik verder niemand over.
Citaat:
In het basisabo zit ook een bijdrage voor de zenders (en ook een vast transporttarief). Maar Ziggo doet op dit moment gekkere dingen waar het gaat om verhogingen
Ik weet niet of Ziggo gekke dingen doet voor wat betreft de voor 1-1-2010 aangekondigde prijsverhogingen. Ik zie ze niet eerlijk gezegd. Kijk even hier voor een compleet overzicht. Ik weet ook niet of er wettelijke voorschriften bestaan voor wat betreft prijzen en prijsverhogingen die kabelaars voor hun diensten mogen berekenen. Maar definieer eens wat je in dit verband onder 'gekke dingen' verstaat.