Los bericht bekijken
  #253  
Oud 15 november 2009, 12:46
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Donthuis Bekijk bericht
Als iemand die nauwelijks problemen met FW 66 heeft gehad, vielen de volgende gebeurtenissen me vanochtend behoorlijk rauw op het dak. Kennelijk ben ik alsnog toegetreden tot de groep van probleemhouders:

Baissgegevens herhaald: TV 37PFL9604, SMITh CAM/CI+, FW 66 vanaf vorige week, de eerste versie van de Philips site (niet Ziggo anoniem)

- zaterdagavond nog steeds een probleemloze werking van TV, alleen PC zoeken werkte plotseling niet meer (TVersity mediaserver zag de TV wel, omgekeerd de TV deze server niet; vrijdag was dat nog OK getest) NB Dit kan ook een kwestie met de niet meer in "mijn netwerklokaties" zichtbare UPnP service van deze PC zijn, dus is minder relevant voor CI+

- zondagochtend een opstart zonder "authenticatie succes scherm", zr slome reactie op de afstandbediening en behalve NED1 HD gn enkel gecodeerd kanaal te ontvangen (maar al te bekend van dit forum)!

- zender update werd gemeld, "bijwerken" lukte niet onder de geadviseerde standby stand, dus handmatig gestart. Na zeer lange tijd maar een volledige herinstallatie van allle zenders gestart. Die liep wl goed. Opnieuw NED 2 HD etc geprobeerd: nada, niets veranderd in de ontvangst...

- de bekende truc met afzetten via powerknop zijkant en opnieuw starten: nog steeds even geen onvangst, toen een spontane herstart met knal en presto! Het authenticatie succes scherm verschijnt weer en na OK zijn alle gecodeerde zenders weer present. En gelukkig geen gevaarlijk trekken + terugplaatsen van de CAM module uit het slot nodig, de harde restart doet het authenticatie proces correct herstarten, net als ik had voorspeld!

Mr: dat enorme slome gedrag op de afstandbediening is nog steeds NIET verdwenen, zou de TV constant met die CAM-module in de slag zijn?

- FW versie van de TV gecheckt: er staat nog steeds ..... 66 aangegeven. Maar dat slome gedrag op de AB suggereert bijna een onderhandse update.

Wordt vervolgd, ik zal de enquete nu wel iets anders in gaan vullen.

NB 1. De omvang van de door mij als eerste van de Philips site gedownloade FW 66 bedroeg ruim over de 45 MB; nu geeft de Philips download site slechts 44MB aan. Rara vanwaar het verschil?
NB 2 IK heb nog niet de Ziggo card aangemeld, gezien de eerder geciteerde preview periode (van 3 weken, dan wel 60 dagen, beide lengtes worden genoemd). Nergens is te vinden of je van de previewperiode op ALLE kanalen k gebruik kan maken als je de card op een eigen, kleinere pakketkeuze al registreert op Mijn Ziggo (of telefonisch)
De preview is maar 2 weken, als je de kaart eerder registreert blijven de kanalen die je niet hebt gekozen beschikbaar tot het eind van de preview periode.