Los bericht bekijken
  #9  
Oud 15 november 2009, 11:07
Jedimaster64's schermafbeelding
Jedimaster64 Jedimaster64 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 november 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra
DTV: Loewe
Berichten: 28
Standaard

Hoi GRtrac,

Ik was aan het overwegen om mijn huidige Loewe Connect te verkopen en een Art SL met CI+ te kopen. Maar als het zo is dat je met CI+ niet meer 's nachts kunt decoderen vind ik toch wel een groot nadeel. Het is maar te hopen dat dat bij de officiele certificering weer goed komt..... (anders is het een beetje een kat-in-de-zak).

Geldt dit voor alle zenders&programma's? En, hoe doe je nu de decodering van de programma's dan?

Zijn er ook anderen met een Loewe CI+ die andere of gelijkaardige ervaringen hebben?Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GRtrac Bekijk bericht
Ik heb twee weken geleden een Loewe art 42 sl full-hd+ 100 aangeschaft. Ben erg tevreden over de TV maar heb wel een probleem.

Deze TV heeft een CI+ CAM module en een harde schijf. Mijn probleem is tweeledig:
1. Bij overschakelen van tv op audio en de tv in de stand-by stand geschakeld, valt audio na een minuut of twee weg. Dit hoort niet het geval te zijn. Als ik het beeld aan laat staan is er geen probleem met het wegvallen van audio.
2. Een gecodeerd opgenomen programma hoort ’s nachts gedecodeerd te worden (TV in stand-by). Dit decoderen wordt niet volledig uitgevoerd. Er wordt wel een nieuw bestand aangemaakt maar is niet af te spelen en lijkt ook niet van correcte speelduur te zijn, in plaats van 1:10u slechts 0:33u.
Verder werkt de tv naar behoren en ben erg tevreden over beeldkwaliteit. Ik ontvang het signaal van Ziggo en heb een Z1 abonnement met aanvullend HD pakket. Ontvangstsignaal is ongeveer 80%. EPG geeft ook alle zenders weer.

De twee zaken lijken met elkaar verband te houden. Wordt het Ziggo signaal misschien afgesloten en teruggenomen? Bij het inschakelen van de TV moet altijd even naar de kanalen gezocht worden. Dit duurt meestal een halve minuut. Neemt Ziggo misschien kanalen terug om ergens anders capaciteit te vergroten? Ik ben een leek dus ik weet niet hoe het precies in elkaar steekt. Zou zo maar kunnen.

Wie heeft hetzelfde probleem (gehad) en weet een oplossing? De leverancier van de TV weet nog geen oplossing te geven. Hij neemt wel contact op met Ziggo en Loewe.
Loewe is nog niet officieel gecertificeerd door Ziggo betreffende CI+ CAM.

Alvast bedankt voor de reacties.