Los bericht bekijken
  #73  
Oud 14 november 2009, 18:07
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
"Maar die korting geldt niet meer". Daar is het mij nu juist om te doen. We zijn weggelokt bij onze oude bundel door Ziggo. De uitspraak was immer en altijd dat AIE goedkoper is dan je huidige bundel. Wanneer ik mijn oude bundel had behouden dan betaalde ik 16,45 + 29,95 + (9,95-5,95)= 50,40. Dat die korting niet meer geldt is omdat ik oude rechten ben verloren toen ik door Ziggo ben weggelokt van deze oude rechten. Had Ziggo mij die streek niet geleverd en netjes verteld dat AIE vanaf 1 januari 2010 1,55 duurder zou worden dan had ik mijn oude bundel behouden, met slechts een verhoging van een paar dubbeltjes.

Overigens waarom veranderd het digitaal gratis pakket niet mee ??? Of moet ik het nu zo lezen dat je voor de basis gratis digitale kanalen opeens 1,55 moet betalen?? Ik denk van wel namenlijk en dat alleen omdat je AIE hebt. Heb je losse pakketten dan heb je de basis digitale kanalen gratis????

Dit lijkt me geen eerlijke politiek.
Jij met je geen eerlijke politiek..... Er is niets niet eerlijk aan.
Een bedrijf mag zelf haar tarieven bepalen, de 1.55 verhoging zit hem in de onderliggende kosten van het basis tv abonnement.
Wanneer je geen Alles in 1 abonnement zou hebben gehad, wordt de zelfde soort verhoging berekend bij een Z1 TV abonnement (analoog)

bij UPC kost het zelfde TV abonnement 16.70, Ziggo is in vergelijking met deze nog steeds goedkoper.
Bij Kabelnoord kost het zelfde 16.50
CaiW is goedkoper.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat je dit basis abonnement eigenlijk kan zien als een soort van vast recht op je kabel aansluiting. Dit mede met de inflatie, moeizame economie en tal van andere factoren zie je dat bedrijven hun winsten op pijl willen houden. Ziggo ook.....
Natuurlijk is die 1.55 verhoging erg pijnlijk en ook ik zal hier nachten van wakker liggen.... Maar wanneer je dit in het juiste perspectief ziet valt het allemaal reuze mee....