Discussie: installatie
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 14 november 2009, 16:31
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.471
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antonclaessen Bekijk bericht
hoe moeilijk is het om internet en telfonie te instaleren?
Als je kabelaansluiting goed is, kun je het modem zo aansluiten op de eerste aansluitdoos waar je kabel het huis inkomt. Vaak is dat in de meterkast of in de huiskamer. Soms moet je de aansluitdoos vernieuwen. Je telefoon en je computer of router sluit je aan op het modem. Vaak zit bij nieuwere huizen in de meterkast ook de telefoon aansluiting. Dan is het een kwestie van het stekkertje van de KNP aansluiting in je modem steken en je huisbekabeling van de telefoon werkt dan via het ziggo modem. Als dat vast bedraad is, moet je dit omzetten of de basispost van je draadloze telefoon in de meterkast plaatsen als je niets wilt omzetten.

Er zit bij het modem een uitgebreide handleiding die je ook alvast kunt bekijken op deze pagina. Kijk daar bij de "Installatie-instructies" voor de verschillende stappen. Je vindt daar ook meerdere documenten die je een indruk kunnen geven hoe het werkt.

Normaal gesproken kan iedereen die een beetje handig is dit zelf als de huisinstallatie verder normaal is.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....