Los bericht bekijken
  #57  
Oud 14 november 2009, 08:41
cra1n's schermafbeelding
cra1n cra1n is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2006
Locatie: Haarlemmermeer
Ziggo Internet: All in 1 pakket Extra
DTV: Samsung "standaard" én Humax
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
Bij deze bewering ga je er van uit dat iedereen al alles via Ziggo had (TV - telefoon - internet). Ik zelf en een flink stel andere TV Z1 abonnees zijn juist naar een alles-in-een pakket gegaan vanwege de internet lijn die zeer goed is en het feit dat telefoon via de kabel betrouwbaar is geworden. Een hoop extra omzet omdat de maand afrekening van 16,25 naar minimaal 49,95 of 64,95 is gegaan.

Voor een prijsverhoging hoeft geen reden opgegeven te worden, ze mogen dat ten alle tijden doen zolang ze de abonnee maar de mogelijkheid geven om per direct en zonder kosten zijn abonnement op te zeggen.
De meeste die ik ken, zijn overgestapt naar alles in 1 plus pakket. Omdat daar 15 euro goedkoper zijn. En dat hun router maar de snelheid van 54mbps is en natuurlijk halen ze nooit 50 mb van de huidige alles in 1 extra pakket.

Daarom zijn ze overgestapt naar alles in 1 plus pakket, en dat is ook te begrijpen. Ik heb het hier niet over 5 mensen, maar meerdere mensen zijn overgestapt naar alles in 1 plus pakket. Op mijn werk wordt dit ook veel besproken wat de beste keuze is, ik heb ook geadviseerd:

Vorig jaar alles in 1 extra pakket is de snelheid ook 20mb, iedereen is tevreden over de snelheid, nu is dat alles in 1 plus pakket ook 20mb, dus waarom niet overstappen naar alles in 1 plus pakket.

Bovendien haalt de snelheid van de router met 54mbps NOOIT 50 mb. Dus natuurlijk kun je maar 2 kiezen: nieuwe router kopen of terug naar alles in 1 plus pakket (15 euro p.m. winst plus router blijft gewoon staan).