Los bericht bekijken
  #41  
Oud 13 november 2009, 20:55
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jimmy54 Bekijk bericht
Mijn hemeltje .... en dat allemaal om € 1,55 ????

Ik trek het niet meer; eerst 2 jaar langer doorwerken, toen een nieuwe router om van de verhoogde snelheid profijt te hebben, daarbij drie nieuwe 11N netwerk kaartjes, morgen nieuwe kabels trekken met een versterkertje om boven ook tv te kunnen kijken, een andere decoder erbij en dan nu het droevige bericht dat het hele pakket met het onoverkomelijke bedrag van € 18,60 p/j omhoog gaat ..... ik trek het echt niet meer.

Hé .... voor degene die er niet om gevraagd hebben, ga lekker downgraden, ben je een stuk goedkoper uit.
Het steekt mij enorm dat Ziggo iedereen naar Alles in 1 heeft gelokt omdat dit EN goedkoper was dan losse paketten EN je hogere snelheid had. Ik wil je de advertenties en de rekenvoorbeelden op de oude site nog wel even laten zien hoor!!!!! Nu iedereen over is gaat men de prijs met € 1,55 verhogen, en dat ook nog eens voor alle pakketten. Mensen met een lager pakket zouden toch echt een lagere verhoging moeten hebben! Iedereen dezelfde verhoging ongeacht het pakket strookt niet! Waar is Ziggo nu helemaal mee bezig? Willen ze nu iedereen weer op losse pakketten hebben ofzo????????????

€ 18,60 is overigens op jaarbasis een behoorlijk bedrag en dan te bedenken dat downgraden dus geld op gaat leveren ipv dat het duurder wordt. Dit is een zeer slechte actie van Ziggo en nogmaals het laagste AIE-pakket wordt wel erg zwaar verhoogd tov het hoogste pakket. Als je echt een inflatiecorrectie wil toepassen dan moet je gewoon de pakketten met een bepaald percentage verhoging en niet met een bedrag. Dit is zeer inconsequent.

Mijn advies: in december allemaal downgraden! Hebben we lekker allemaal geprofiteerd van een gratis decoder en Ziggo kan met zijn niet te begrijpen verhoging de allerhoogste boom in!

Ziggo, dit druist tegen alles in wat jullie de afgelopen anderhalf jaar geroepen hebben namenlijk dat AIE goedkoper is tov de losse pakketten en we dus daarom over moesten op AIE! Dat is per 1 januari 2010 niet meer zo, dus gaan we massaal weer downgraden. We zijn toch niet gek!