Los bericht bekijken
  #39  
Oud 13 november 2009, 19:54
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gerardus Bekijk bericht
Een prijsverhoging als deze is zeer normaal. Zeker gezien de snelheidverhogingen die er zijn geweest en de voordelige Alles in een pakketten die we sinds die tijd hebben. Concurrenten zijn niet met hun snelheden omhoog gegaan, maar wel de prijs fors omhoog gedaan. Ik denk hierbij even aan digitenne Die heeft de prijs in Euro's ongeveer hetzelfde omhoog gedaan. En dan praat ik niet over het percentage.
Niet tevreden: je mag per 1 januari opzeggen. En nog voldoende tijd om een andere provider te nemen. Wat wil je nog meer.
Wacht even: de losse paketten zijn vanaf januari goedkoper tov alles in 1, alleen heb je dan lagere snelheden. Ik ga weer over op losse paketten ! Dan maar de helft snelheid, maar ik ben dan wel goedkoper uit. Wat denk ziggo nu werkelijk?? Eerst iedereen binnenlokken bij AIE en dan snel de prijs opdrijven. Ik dacht het dus niet! We zijn toch niet gek met zijn allen!!! Dan maar een iets lagere snelheid. Ik heb nu 20 mb/sec wanneer ik naar de helft ga dan ben ik nog snel genoeg.

En wanneer dit om tv zou gaan is het helemaal belachelijk. Je krijgt analoog al minder zenders, dus hoe kan je dan een verhoging billijken en qua digitale tv blijft het aanbod ver achter bij UPC.

Daarbij is de verhoging voor de laagste paketten procentueel veel hoger dan tov het hoogste pakket. Dat strookt ook niet! Als je het laagste AIE-pakket hebt dan wordt je dubbel genaaid!!!!