Los bericht bekijken
  #199  
Oud 13 november 2009, 19:03
nanique's schermafbeelding
nanique nanique is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 november 2009
Locatie: Woerden
Ziggo Internet: Ziggo smartcard Cl+
Berichten: 3
Question Samsung UE46B6000 Troubles

Hallo!
Ik ben hier nieuw maar heb al wat tips van het forum kunnen plukken maar nu `kom ik er niet meer uit.

Maandag hebben wij deze tv aangeschaft....hebben er erg aan moeten wennen...hij ging ineens vanzelf uit, een paar keer terwijl we dat hadden uitgezet en 's morgens kwamen we uit bed en toen was ie vanzelf aangegaan 's nachts...(lekker energy zuinig...NOT!)
We hebben sinds woensdag zo'n Cl+ en n smartcard....boekje gevolgd, forum erbij....werkt dus niet....Er komt in beeld:vervormd signaal. Ziggo helpdesk gebeld; Kaart geactiveerd en binnen 24 uur moest het goed zijn....Niet dus.....
Weer gebeld en volgens Ziggo is dit een landelijk probleem?....Hij zou het doorgeven en dan hoorde we het nog wel.... Heeft iemand daar wat over gehoord???

Nu knippert ook ineens het stand by lampje en zappen gaat bagger en sommige functies doen het niet meer....het Ziggo geval is er al uit (op aanraden van Ziggo helpdesk) en we hebben m al een paar keer uitgezet, als dat lukte en anders stekker eruit maar hij blijft knipperen!

Ik heb 'm al geupdate maar hij had geen recente updates gevonden.....

Moet zeggen dat ik onderhand knap geirriteerd wordt van dit alles....kan iemand mij helpen? Zijn er meer mensen met dit gedoe???
Met citaat reageren