Los bericht bekijken
  #57  
Oud 12 november 2009, 19:30
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Parel Bekijk bericht
Hoi, ik zal voor jou het tipje van de sluier oplichten.
Laten we niet twisten of het overkill is of niet, en als je een goede cpu hebt trekt hij dat gemakkelijk.
En je hebt gelijk als je zegt dat je met Eweka met 8 lijntjes de volledige snelheid haalt, en ook alles kompleet binnen zult krijgen.
Maar daar hangt dan buiten jouw Ziggo abbo wel een prijskaartje aan, toch?
En jouw max snelheid is niet de mijne, plus is 20 en extra 50 Mb/s.
Nou, als je nu alleen met de ziggo server die ik gratis bij mijn abbo van 64,95 krijg gaat downloaden, kom je a niet aan de snelheid van je abbo en zit je ermee dat je vaak je bestanden niet kompleet hebt.
Omdat verder zonder kosten op te lossen ga je links en rechts op internet shoppen en dan vind je als je goed zoekt talloze gratis servers, die je de snelheid geven waar je bij Ziggo voor betaald plus aanvullen die bestanden die je bij Ziggo niet meer kompleet krijgt.
En ja dan heb ik er soms wel eens 64 en soms weer 50, dat ligt er net aan wat er nodig is, draaien om alles snel en kompleet met alleen de kosten van mijn Ziggo abbo binnen te halen.
En dat is niets nieuws want dat doe ik al vele jaren.
Hopelijk heb ik je zo goed geinformeerd?
Groetjes.
ik wil er geen usenet discussie van maken, we moeten het natuurlijk wel on-topic houden. Ik wil alleen even kwijt dat hier met Eweka gemakkelijk de 5.7MB/s gehaald wordt met 8 connecties. Daarbij komt dat ik altijd bij Eweka vrijwel alles 100% compleet binnen haal. En als het dan een keer incompleet is, dan ligt dat aan supersearch van newsleecher. Mij hoor je niet klagen

Dag 2 van mijn ervaringen van het Ubee modem: Uitermate stabiel ding, downloaden/internetten gaat prima op 5.7 MB/s . Als ik filmpjes e.d. ga bekijken dan gooi ik de speedmax even op 5.5 MB/s en zo weer 200kB/s erbij alsof het niets is Het enige wat me wel echt opvalt is dat de upload hier de hele tijd zo terugloopt. Vanmorgen heb ik het modem gereset en nu kom ik al niet meer boven de 4Mbit uit. Ik durf te wedden dat hij morgen weer op 3.3Mbit hangt, daar blijft hij iedere keer op steken. Heel vreemd.. Na een reset is het dus verholpen. Iemand enig idee?

Laatst gewijzigd door rutger89; 12 november 2009 om 19:58