Los bericht bekijken
  #4  
Oud 12 november 2009, 11:50
veerlj's schermafbeelding
veerlj veerlj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Z1 ,Hd tv ,totaal pakket
DTV: Samsung HD ontvanger ,cisco nr 3 , humax 5050
Berichten: 108
Standaard het kan dus wel werken??

Werk je soms bij ziggo , " het ken dus wel werken ", ja lees maar op het forum . Van de week is er een monteur langs geweest omdat ziggo er standaard vanuit gaat dat er iets is met de kabeldozen oap etc , nou de beste man kon niets verkeerds vinden .

Had pas ervoor een van de kabelaansluitdozen nog appart geaard op de waterleiding om alles uit te sluiten . Er lopen extra kabels van A merk dwars door mijn kamer :" om alles uit te sluiten " .

En nu krijg ik cisco nr 3 , ach ja , ik ben zeeman en drie maal is scheepsrecht .

Andere stb's hebben nergens last van , en ja het is waar dat die geen interactieve tv hebben . Maar die cisco's slaan inderdaad alles .

Heb nu ook een humax 5050 die we gebruiken om gewoon tv te kijken ,met de zenders in " onze " volgorde .etc etc etc . Ik heb die extra uitgave voor die humax van 350 euries maar gemaakt omdat ik als ik weer eens op zee zat weer mijn vrouw aan de telefoon kreeg met dat die malle cisco weer vast stond En dan moest ik weer uitleggen hoe er ge reset moest worden . Zo wordt tv kijken bij ziggo wel erg duur

Ik /we hopen nu ook dat ziggo nu eindelijk eens met een firmware/software update komt wat de meeste problemen verhelpt .