Los bericht bekijken
  #54  
Oud 11 november 2009, 20:49
patrick-linux's schermafbeelding
patrick-linux patrick-linux is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 november 2009
Locatie: Sittard/@Home/Ziggo
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spartagek Bekijk bericht
Tja... zo kan je het ook vertellen.

Ubuntu had redelijk ondersteuning, alleen de cdprint functie werkte niet zo goed.

Canon is geen merk, kwalitatief staan ze een stuk hoger dan HP en Samsung.
Linux drivers zijn gewoon beschikbaar, dus je rant is nergens voor nodig
maar gezien je 'naamvoering' zal ik wel tegen een muur lopen, en veel commentaar krijgen hierop, aangezien linux fanboys nog snel op de teentjes getrapt zijn
Mijn eigen ervaringen met Canon zijn echt uitermate ***. Bij ieder bedrijf waar ik heb gewerkt en waar ik heb stage gelopen hoefde je nog niet eens over Canon te beginnen, want dan kreeg je al meteen te horen dat je een fatsoenlijk merk printer moet kopen. Vrienden en kennissen die een Canon hebben gehad zeggen ook allemaal "Eens, maar nooit meer." Ik ken eigenlijk maar één iemand die wel nog steeds bij Canon gebruikt.

Over de Linux-drivers heb je dan inderdaad gelijk. Blijkbaar leveren ze nu wel eindelijk eens een keer Linux-drivers voor een aantal producten.

Als je ziet hoe Windows-fanboys te keer gaan als er iets negatiefs over hun besturingssysteem wordt gezegd is ook niet meer normaal. Dit geldt overigens voor alle soorten fanboys. Fanboys zijn altijd snel op hun teentjes getrapt, of dat nu een Linux-fanboy, een Apple-fanboy, een Windows-fanboy, een console-fanboy, een Sony-fanboy, een Renault-fanboy of wat voor een fanboy dan ook is. Een normale [wat-dan-ook]-gebruiker zal echt niet zo snel op zijn teentjes zijn getrapt.