Los bericht bekijken
  #8  
Oud 11 november 2009, 18:40
veerlj's schermafbeelding
veerlj veerlj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Z1 ,Hd tv ,totaal pakket
DTV: Samsung HD ontvanger ,cisco nr 3 , humax 5050
Berichten: 108
Standaard Oeps

Ik liet me ff gaan na alle ellende met de cisco , maar er zijn ook wel positieve kanten . Laten we het hebben over de problemen van boesenkool .

Tja DOA bij cisco is niet iets nieuws , zie forum . Zelfs een hele zending niet te up daten cisco's met de firmware 1.0.2.5 was wel een blunder .

Ik zie niet iets vreemds aan de opstart cycl van boesenkool , ook dat hij na run opeens uitgaat . Dat is bij mij ook vaak voorgekomen ,vooral na een update .

De cisco is wel kritisch op de antenne aansluitingen en kabel/antenne aansluitdozen .

Er moet een 1 gats aansluitdoos zitten aan het begin van het systeem . Dan via een korte kabel naar de twee richting versterker die in het pakket zit . Dit is vooral van belang voor de interactieve tv .
Na de versterker moet daarvoor de cisco eerst al eerste op de kabel zitten met niets ervoor .

Heb je al geprobeerd op te starten zonder de(antenne) kabel erin , wordt soms geopperd in het forum . Vaak ook moet er geresset worden , min 15 sec de spanning eraf ( ook zonder antenne/kabel ).

Als je maar ff in het menu kan komen is een terugstellen naar de fabrieks instelling ook aan te raden .

Kom je echter na alles er niet uit zal je moeten wachten op een nieuwe cisco .

Nadat giteren de monteur van ziggo mijn systeem heeft gecontroleerd en niets gevonden kreeg ik vandaag te horen dat ik een nieuwe cisco krijg .... nr 3 dus .Ze reageerden wel snel , zeker omdat ze van radar 3-4 weken de tijd kregen om de boel op orde te krijgen .... oh wat zeg ik nou na al die service , wat gemeen .