Los bericht bekijken
  #7  
Oud 11 november 2009, 11:37
veerlj's schermafbeelding
veerlj veerlj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Z1 ,Hd tv ,totaal pakket
DTV: Samsung HD ontvanger ,cisco nr 3 , humax 5050
Berichten: 108
Standaard

Doman ,oh sorry , the doman heeft gelijk , en dat de cisco perfect (goed)werkt is wel een heel vreemde uitspraak , zie alle discussies etc .

En waarom zou je veel betalen voor een cisco met veel problemen , met een heel klein schijfje waar maar 30 uur hd op kan , een dicht getimmerd apparaat waarvan geen enkele poort werkt , geen grotere harde schijf in kan etc etc etc ......als je het interactieve gedeelte niet gebruikt ..

En dan de humax , met een 320 gb schijf , up te daten tot 1 tb , poorten usb etc werken wel , zenders in elke volgorde te zetten, goedkoper etc etc etc .

En ja ook veel discussies over de humax 5050 , maar dan over de netwerk instelling , en ja een heel erg euvel een display die erg vel is , foei

Ik heb ze allebei en gebruik normaal alleen de humax voor normaal tv kijken want de cisco was ik zat . Al moet ik toegeven dat ziggo wel werkt aan verbeteringen..... en over een maand of zo misschien een firmware update voor de cisco om de vele problemen op te lossen ...zoals netwerk fout tijdens bladeren in films on demand ,langzaam menu , soms zo traag als een slak ,bevriezen van beeld tijdens over zappen hd kanalen etc etc ec .


En neen , het is geen probleem in de kabels en aansluitdozen want de monteur is gisteren langs geweest en kan niets vinden , alles ik ok .Alleen een opmerking van de monteur over de misschien komende update voor de cisco .


Conclusie ; als je gewoon tv wilt kijken zonder interactief circus ben je met de humax toch het beste af