Los bericht bekijken
  #16  
Oud 10 november 2009, 23:27
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Als Radar dat kunstje alleen bij Ziggo flikte, maar dat is niet zo, ze flikken dat kunstje bij elk bedrijf wat in de uitzending komt.

Het idee achter het programma is goed, de uitvoering is echter uitermate slecht, bedroevend en teleurstellend, en Radar is zeer zeker niet objectief, helaas ook nooit geweest.

En waarom oh waarom word er altijd weer terug gegrepen naar "Je zult wel bij Ziggo werken", of "Ik kan me voorstellen dat je jou werkgever verdedigt". Behalve dat het voor de meeste forumbezoekers flauwekul is, evenzo voor mij, is het een MEGA dooddoener..... Moet je voor een bedrijf werken om een bepaalde mening of standpunt te kunnen hebben? Altijd hetzelfde gezeik van mensen als ze tegengas krijgen op hun standpunt of een mening te horen krijgen die haaks op die van hun zelf staat.

Daarnaast word Ziggo niet verdedigt in deze, Radar word in een kwaad daglicht gesteld voor de manier waarop zij alle bedrijven behandelen in hun uitzendingen en verre van objectief zijn. Dus niets specifieks over Ziggo.
__________________


Laatst gewijzigd door Excalibur; 10 november 2009 om 23:33