Discussie: Zoek: "Alles in een" aanbieding
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 10 november 2009, 22:27
Mr_Parker's schermafbeelding
Mr_Parker Mr_Parker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Noord Brabant - @Home
DTV: Humax HD-PVR / Samsung HD
Berichten: 493
Standaard

Hoi J.Welling

Ik kreeg exact dezelfde mail, maar was van te voren al op de hoogte van voor mijn situatie niet kloppende informatie in die mail.
Ik kaarte dit aan bij Ziggo en melde het hier om anderen er op te wijzen. Dat laatste wordt als gezeur etc gezien, maar goed ieder zijn mening.

Iets wat je inderdaad zoals al gezegd hier moet realiseren is dat aanvullende paketten van digitale tv, zoals tv totaal, hdtv, turks pakket, sport1 / film1 los van dit hele verhaal staan.

De prijs van die pakketten is niet in het prijs vergelijk meegenomen door ziggo.
Wat Ziggo echter ook niet mee neemt in het prijs vergelijk zijn eventueel afwijkende prijzen voor analoge tv en eventuele kortingen die je nu misschien hebt omdat je alle drie de diensten reeds, als losse componenten, afneemt.

In mijn persoonlijke geval is dat dus € 10,40 ipv € 16,25 (in de meeste gemeenten) voor analoge tv en € 5,- korting omdat ik alle drie de diensten heb.
16,25 - 10,40 + 5,00 = € 10,85 dat ik minder betaal dan dat Ziggo mij voorspiegelt in de mail. Verreken ik dit met het voorgespiegelde voordeel van € 6,20 ben ik dus in werkelijkheid € 4,65 duurder uit als ik op hun aanbod in zou gaan.

Voordat geringe meer bedrag zou ik wel dubbele snelheid internet krijgen en gratis bellen naar andere Ziggo abonnees. Op zich valt dat verschil reuze mee, mij gaat het er echter om dat ze met het zelfde gemak uit de database waar ze de info halen dat ik de betreffende losse diensten heb en wat mijn adres is wat in de mail al verwerkt is zodat ik de postcode check niet hoef te doen ook kunnen zien dat de maandbedragen die ze gebruiken niet kloppen.

Als ze mij dezelfde mail zouden sturen maar dan met de juiste bedragen en daarbij oprecht aangeven dat het (slechts) € 4,65 duurder is dan zou ik het wellicht nog overwegen om te nemen ook.
Voor mij is het nu puur een principe kwestie, en dat stoort wellicht sommigen dat ik dat hier verkondig, maar zo zij het. Wellicht kan ik slecht tegen onrecht en wil ik anderen er ook voor behouden.

In het kort om terug te komen bij jou J.Welling.
Ik zie niet in welke gemeente je woont dus ik kan niet voor jou spreken maar:
Reken zelf, eventueel aan de hand van je echte rekening, na wat je nu kwijt bent per maand, excl aanvullende tv pakketten en vergelijk dit zelf handmatig met de alles-in-1 prijs.
Let hier ook met eventuele aanvullende telefoon pakketten op. Ook vollop bellen 24 en dergelijke zijn niet in het prijs berekenen meegenomen en blijven extra optie al bel je met alles-in-1 wel al gratis met andere ziggo abonnees.
Heb je nu tv+internet z2 en telefonie z1 en kom je nu op een hoger maandbedrag dan alles-in-1 is er eigenlijk geen reden om het niet te doen, kom je zoals ik anders om uit is het een persoonlijke afweging.