Los bericht bekijken
  #30  
Oud 10 november 2009, 19:50
sven's schermafbeelding
sven sven is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: utrecht/casema
Ziggo Internet: Plus Motorola
DTV: CI+ CAM
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ro75 Bekijk bericht
Zojuist de update gedraaid naar 1.600.
Alles goed doorlopen, 100% voltooid. Hierna gaat tv vanzelf uit en moet dan weer opnieuw opstarten, maar na dik 30 minuten nog altijd niets.

Nu weigert ie verder alle dienst. Groene lampje brandt wel maar er gebeurt niets....

Aangemeld bij Sony, woensdagmiddag komt de monteur....
Ben toch stiekem wel blij om te zien dat ik niet de enige ben....

Ik ben waarschijnlijk zo stom geweest om 'auto update' aan te laten staan. Zat vorige week TV te kijken en ineens TV op zwart. En met geen mogelijkheid meer aan te krijgen. Standby LED wordt wel groen bij het aanzetten, maar verder geen enkele reactie. Heb uiteraard stekker eruit gehaald, CI+ module eruit, TV weer aangezet enz.... Geen resultaat.

Vandaag eindelijk met Sony gesproken. Het eerste wat de beste man zegt is 'Heeft u een CI+ module van Ziggo en dus een DTV abonnement ?' Dus ik zeg ja, zegt de man direct 'Ohh, dan ga ik een monteur voor u inplannen. Ziggo heeft nl. een software update voor de CAM module en de TV in hun DTV netwerk gezet, en die bijten elkaar. We worden platgebeld. En er is een monteur voor nodig om dat weer op te lossen. In het ergste geval moet er een printplaatje waarop een microprocessor zit vervangen worden, de monteur neemt deze mee'

En bovenstaande is dus een quote van de Sony medewerker die mij belde.