Los bericht bekijken
  #8  
Oud 10 november 2009, 19:50
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door om1 Bekijk bericht
Opnieuw insturen? Hoe kan het dat een klacht "kwijtraakt"? Is de registratie zo brak dat dingen er zo maar verdwijnen?

Geen wonder dat mensen weinig vertrouwen hebben in de helpdesk, en naar alternatieven zoeken, zoals Radar.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet waardoor het bij mails zolang kan duren voor er een antwoord komt, anders dan dat iemand op de 'delete' knop drukt. Ik kan geen reden verzinnen om dat te doen, maar het wil wel eens per ongeluk gebeuren (mensen op de HD zijn net echte mensen en die maken fouten). Dat ligt niet aan de registratie.

@joskes: het nut van Radar en Kassa is er zeker. Als je tegen een groot bedrijf oploopt en er helemaal niet uitkomt, kan zo'n programma zeker uitkomst bieden. De Consumentenbond kan dat overigens ook. Van hen en van Kassa vind ik dat ze redelijk objectief zijn; van Radar kan ik dat echter niet zeggen. Bij een klacht zijn er altijd twee kanten van het verhaal, die van de klant en die van het bedrijf. Radar laat de kant van het bedrijf steevast niet of nauwelijks zien. Ze doen niet of nauwelijks aan hoor en wederhoor. En zit er dan eens een figuur van zo'n bedrijf in de uitzending, dan kan die nauwelijks zijn/haar verhaal doen vanwege continue onderbrekingen door Antoinette Hertsenberg. Die ook nog eens behoorlijk suggestieve vragen stelt.
Nee, hiermee wil ik Ziggo niet verdedigen noch welk ander bedrijf dan ook dat daar aan de schandpaal genageld wordt. Het enige dat ik wil is uitleggen dat Radar helemaal niet zo objectief is als het lijkt. Ze geilen op kijkcijfers en die krijg je makkelijker als je heel veel mensen alleen maar laat klagen. Daar zijn we namelijk goed in in dit land.
__________________
Please Google your question before asking.