Los bericht bekijken
  #4  
Oud 10 november 2009, 17:35
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door abacoziggo Bekijk bericht
Ik ben erg benieuwd hoe de rest van het forum ervaart de reactie tijd van de klantenservice.

Ik heb half oktober via het webteam formulier en het standaard formulier een klacht ingestuurd over ITV.Maar alleen de melding ontvangen dat het in behandeling is genomen.

Mijn gevoel zegt dat ze erg druk zijn met de vele klachten die vanuit het programma Radar zijn gekomen. en de overige klachten op een zijspoor raken.

Ik zie jullie reactie's wel tegemoet

Gr.
ik zie dit toch ook anders dan alleen dat mensen die zich niet aan melden bij radar op een 2e plan zouden geraken, dit is hier op dit forum al een vaak gebruikt argument om radar in een kwaad daglicht te zetten.
ik vind het goed dat er programma's zijn die nog voor burgers opkomen als men geconfronteerd word met " het gevecht tegen de bierkaai"

dit zegt namelijk ook dat er dus [veel?] meer klachten zijn dan bij radar gemeld worden, daar word wel een beetje aan voorbij gegaan als men het hier over " die vervelende radar" heeft vind ik.

je kiest er zelf voor als je veel problemen hebt met ZIGGO en het niet te melden bij radar of kassa, want zo is het andersom natuurlijk ook...
nu worden die mensen die het daar wel melden en het programma soms weggezet als zeurpieten.
dat is ook niet helemaal fair vind ik.