Los bericht bekijken
  #189  
Oud 10 november 2009, 09:00
Donthuis's schermafbeelding
Donthuis Donthuis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2009
Locatie: Rijswijk Casema
DTV: 37PFL9604 met Smit! CAM
Berichten: 242
Standaard Eerste indruk van de nieuwe Philips FW 66

Hoewel van Ziggo "anoniem" al de proefversie 66 beschikbaar was, bleek gisteren op de Philips site de eigen 66 versie al te staan. Deze was ruim 45 Mb groot, terwijl de voorversie "slechts" ruim 42 Mb was. Gisteravond werd mijn splinternieuwe PFL379604H pas laat bezorgd en toen heb ik snel de basisinstallatie op de aanwezige FW 58 laten uitvoeren, inclusief zenders zoeken. Ergens kwam er daarna één keer een reboot op NED 1 HD. Toen de nieuwe FW 66 erop en daarop sindsdien nog geen één reboot o.i.d. gehad. Vervolgens de Ziggo CAM (van Smit) erin en foutloos door het proces heen. De Card zelf heb ik nog niet bij ZIggo geactiveerd, om nog even van de previewperiode op vele zenders te profiteren.

Alle zenders doen het dus en met veel zappen geprobeerd of dat problemen gaf: nee dus. Wel de standby zender update functie van 6 uur 's ochtends op uit gezet en de update waarschuwing laten staan (op mijn PC's ook de keuze voor allerlei updates: manual updating with warning).

Router aansluiting bekabeld was ook zo gebeurd, de router (met extra switch ertussen gezien de aantallen extra apparaten) gaf hem netjes een IP-adres in de juiste range. Die range heb ik reeds in alle PC's hier op de Firewall opengezet. De volgende stappen worden dus op het netwerk afspelen en NET TV aan de tand voelen. Maar daar zal ik in dit CI+ onderdeel verder niet op ingaan, tenzij het specifieke crashes oplevert.

Aangezien het nog even duurt voor ik de bediening van deze uitstekende LCD-TV onder knie heb, kan een volgende bijdrage even duren.. Totnutoe dus een positieve eerste indruk van de functionaliteit en stabiliteit van 66

Donthuis