Discussie: Vraag: Frequente netwerkstoringen
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 10 november 2009, 04:00
CrT's schermafbeelding
CrT CrT is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2009
Locatie: Enschede, @Home
Ziggo Internet: alles-in-een
DTV: Humax
Berichten: 4
Standaard Frequente netwerkstoringen

Enschede, voormalig @Home, alles-in-1 pakket via de kabel.

Tot dusver was ik gewoon tevreden met wat ik kreeg. Over telefoon en televisie kan ik weinig zeggen want dat gebruik ik haast niet maar voor wat betreft internet was ik zeer te spreken over de betrouwbaarheid van het netwerk.

Ongeveer anderhalve maand geleden kreeg ik een nieuwe modem, een "Ubee" en als ik het goed begrepen heb is dat een (Euro)DOCSIS 3.0 modem. Naar ik aanneem is deze breed uitgegeven; ik ken meer mensen in Enschede die er een hebben gekregen.

Rond die tijd begon het netwerk uit te vallen. Het zal wel toeval zijn dat het samenkwam met de nieuwe modem. Ik heb niet bijgehouden hoe vaak het gebeurde of of er een patroon inzat maar laat ik zeggen dat er zeker wekelijks een uitval is. Zojuist was het netwerk voor mij niet bruikbaar van 1 tot 3 's nachts, afgelopen vrijdag was het netwerk een minuut of 5 weg rond een uur of 11 's ochtends. Het netwerk weg: geen internet, telefoon of televisie.

1 uur 's nachts is verdacht natuurlijk:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door http://www.ziggo.nl/klantenservice/technisch/storing-onderhoud
We voeren werkzaamheden zo veel mogelijk 's nachts uit, tussen 1.00 uur en 6.00 uur. Onze klanten hebben er dan het minst last van. Als we toch op andere tijden aan het werk zijn, dan melden we dat per woonplaats op deze pagina.
en ik moet zeggen dat het me vaker 's nachts is overkomen (ik chat met iemand in Zuid Amerika, dus deze klant heeft er juist dan veel last van) maar dus niet uitsluitend 's nachts. Tja, en als het gebeurt dan is het lastig om de klantenservice te bellen of de website te bezoeken.

Ben ik de enige met dit probleem? Heeft iemand hier iets zinnigs over te zeggen?