Los bericht bekijken
  #1  
Oud 9 november 2009, 22:52
Kristel's schermafbeelding
Kristel Kristel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 november 2009
Locatie: Hoorn / Multikabel
DTV: Humax iHDR5050
Berichten: 17
Standaard Slecht ontvangst Film 1

Hallo iederen,

Eerst wil ik graag me verontschuldigen voor mijn slechte nederlandse schrift. Ik ben francaise en vind het nogal moeilijk om Nederlands te schrijven.

Sinds een paar weken heb ik (weer) slecht ontvangst met de volgende kanalen: Film 1.1, Film 1.2, Film 1,3, Film1 1+1 (Film 1 Action & Film 1 HD zijn wel goed), 13th street, Ketnet, Misdaadnet, Foxlife. Misschien zijn er ook nog meer maar deze zijn me opgevallen.

Ik krijg blokkerig beeld of helemaal geen beeld. Signaal (voor de slechte kanalen) is:
Strength: tussen de 20 & 30%
Quality: tussen de 40 & 70%
BER: tussen de 250 & 320

Vorige jaar op precies dezelfde periode (oct-nov 2008) heb ik dezelfde probleem gehad met ongeveer dezelfde kanalen. Ik had toen alles opnieuw bekabelt (?) met een 'RG59/U coaxial 75 cable OHM' met metalen stekers (totaal 60 euro). Maar het bleef storen. Ik had toen ook mijn Film 1 abonnement opgezegd want ik was beu om te betalen voor niks. En Ziggo (of was het nog Multikabel) had niet geholpen. Een paar weken later is een monteur gekomen voor een internet probleem die niks te mee te maken had. Hij heeft dan ook gekeken naar de TV installatie en ik weet niet precies wat hij heeft toen gedaan maar het werkte weer (dus weer Film 1 aangeschaaft).

Nu precies een jaar later en het begint het weer!! De enige antwoord van Ziggo, opnieuw bekabelen. Maar ik heb geen zin om weer zoveel geld in kabels als het niet de oplossing is.

Heeft iemand hier een idee ?

Alvast bedankt.