Los bericht bekijken
  #23  
Oud 9 november 2009, 19:09
cra1n's schermafbeelding
cra1n cra1n is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2006
Locatie: Haarlemmermeer
Ziggo Internet: All in 1 pakket Extra
DTV: Samsung "standaard" én Humax
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door McBeukie Bekijk bericht
Ik heb vandaag ook op 3 pc ziggo anti virus geinstalleerd,

Ik kan niet anders zeggen wat een drama, ik heb 3 pc met windows 7 2 x32bit en 1 x 64bit. Op de 32bits pc wordt alles inneens traag opstarten duurt langer etc . de firewall al ingesteld op thuis ipv kantoor. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat AVG free gewoon beter werkt... toch vreemd je zou verwachten dat Ziggo weet wat ze aan hun klanten aanbieden. En ja op de 64bit pc loopt het helemaal niet continu conhost.exe blablabla.

Mat ander woorden ik heb avg er maar weer overal opgezet en ga morgen maar een telefoontje plegen om het maar weer op te zeggen.

Toch jammer ik had gehoopt dat het prettig werkte.
Ik kreeg een bericht van ZIGGO, eindelijk!

Citaat:
Via de website heeft u onlangs een vraag gesteld.
Citaat:

Helaas wordt Windows 7 nog niet door Ziggo Internetbeveiliging ondersteund, echter op dit moment wordt er hard gewerkt aan een uitvoering die Windows 7 wèl ondersteund.
Citaat:

Ziggo Internetbeveiliging wordt niet door onszelf gemaakt, maar is een uitvoering van F-Secure. De mensen van F-Secure hebben aangegeven dat het door de grote onduidelijkheid omtrend de releasedatum van Windows 7, nog niet mogelijk was om direct Ziggo Internetbeveiliging compatible te maken met dit besturingssysteem.

Ik wil u daarom ook vragen om nog even geduld te hebben, en raad u aan om tot die tijd eventueel tijdelijk een profversie van een ander beveiligingspakket te installeren om uw computer toch goed beveiligd te houden.

Onze excuses voor het ongemak.
Ik was hier erg boos op Ziggo, en heb teruggereageerd en verteld dat ze op de site van Ziggo erbij moeten vermelden dat F-Secure van Ziggo nog niet op Windows 7 werkt, want ik heb dagenlang alles aan gedaan dit op te lossen! Want volgens F-Secure - site werkt ie wel, en op ziggo niet. Het bleek verschillend te zijn.