Los bericht bekijken
  #89  
Oud 9 november 2009, 15:16
Danielsan's schermafbeelding
Danielsan Danielsan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 november 2009
Locatie: Groningen / @home
Ziggo Internet: basis / motorola kabelmodem
DTV: Humax-5000C
Berichten: 4
Standaard

Hallo allemaal,

Ben sinds 2 dagen in het bezit van een Humax 5000c kabelontvanger. Ik ben over het beeld en de bediening zeer tevreden t.o.v. van mijn oude Samsung Hd ontvanger, echt een openbaring!!

Ik probeer het maar via deze weg want ben bang dat ik anders een kapitaal kwijt ben aan het bellen met de support desk van Ziggo.

Ik heb het probleem waarom dit topic gestart is. Ned1/2/3 + Ned 1/2/3HD vallen na een paar seconden weg. Ik heb inmiddels de opstart procedure zoals beschreven op myhumax.nl uitgevoerd maar dit heeft geen resultaat.
De software versie die op mijn decoder draait is 1.00.04 versie. Uit eerdere berichten heb ik begrepen dat er een 1.00.09 versie is. Deze is echter niet beschikbaar in het update menu van mijn decoder. Ik woon in Groningen en zit op het voormalig @home net. Alle instellingen van frequentie en ID kloppen allemaal. Heb de decoder net via Ziggo aangeschaft.

Mijn vraag is hoe komt het dat ik deze versie beschikbaar voor downloaden op mijn decoder?? Hoe krijg ik het voor elkaar dat ik deze versie wel in mijn bezit krijg?? (dit is misschien een vraag voor de Ziggo medewerkers op dit forum).

Graag advies of een oplossing voor dit probleem. Verder ben ik zeer content met de decoder!

Alvast bedankt voor de medewerking in deze.

Gr,
Danielsan