Los bericht bekijken
  #64  
Oud 9 november 2009, 11:36
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Viking Bekijk bericht
Ook ik heb de 'verkeerde' versie gekocht. Dit terwijl samsung in de gebruiksaanwijzing van de WW versie aangeeft dat afhankelijk van de provider CI+ wordt ondersteund. Diverse meningen dat het aan Samsung zou liggen deel ik dus absoluut niet...
Toch ben je dan verkeerd voorgelicht als de winkel tegen je verteld heeft dat CI+ wel gaat werken en zal de winkel je TV om moeten ruilen als je dat kunt bewijzen.

Het type TV wat jij hebt heeft geen hardware voor CI+, dus het is geen onwil van Ziggo of zoiets om het niet goed te keuren, maar de TV heeft het gewoon niet aan boord. De enige manier om dit op te lossen is door het hele binnenwerk van de TV te vervangen.

Helaas is Samsung niet erg duidelijk geweest en heeft dezelfde (hoofd) typenummers gebruikt voor de wèl geschikte CI+ tv's en daardoor is de verwarring ontstaan.

Zelfs als je op dit moment een TV koopt moet je nog heel goed oppassen dat je geen 'oude voorraad' in je maag gesplitst krijgt die geen CI+ ondersteund.
Kun je dat Ziggo aanrekenen ? Ik denk zelf van niet, het is de verantwoording van de verkoper dat hij weet wat hij verkoopt en hij zal duidelijk moeten vertellen dat die tv dan niet geschikt is voor CI+ als een klant erom vraagt.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....