Los bericht bekijken
  #90  
Oud 9 november 2009, 10:05
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Molen007 Bekijk bericht
Working@ziggo? Je kunt toch niet met droge ogen beweren dat Ziggo hier een helder beleid voert? Een dienstenleverancier als Ziggo zou zich meer aan zijn klanten gelegen moeten laten liggen.
Mwoa. Op het moment dat CI+ nog niet geïntroduceerd was, werden er inderdaad een hoop vage verhalen verteld.

Over de technieken die ze actief gebruiken zijn ze vrij duidelijk:
Alleen gecertificeerde hardware wordt ondersteund. Dat geldt voor set top boxes, CAMs en TVs.
Dat dit beleid (en de beweegredenen ervan) twijfelachtig is, ben ik het mee eens. Ik ben ook van mening dat de "ondersteuning" op "gecertificeerde" hardware niet veel voorstelt. Het is echter wel glashelder dat Ziggo zich het recht voorbehoud om bij gebruik van niet gecertificeerde hardware te zeggen "Problemen? Pech gehad".
Dus, kortom:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Molen007 Bekijk bericht
Het mooiste argument: "wij hebben de Alphacrypt nooit ondersteund" Misschien had een correct bedrijf dat gewoon wel gedaan...
...een commerciële keuze van Ziggo, daar hoef je het niet mee eens te zijn (ben ik ook niet), maar je kan onmogelijk beweren dat ze daar niet helder in zijn.

Je kunt Ziggo ook niet verantwoordelijk houden voor slechte adviezen door verkopers die zelf niet goed op de hoogte zijn (zoals in het voorbeeld van relaxteb).

Working @ Ziggo? Nee, maar ik vind dat als je kritiek hebt, deze gefundeerd moet zijn. Hoewel er zat redenen tot klagen zijn, kun je ook niet alles zonder meer bij Ziggo neergooien.