Los bericht bekijken
  #15  
Oud 9 november 2009, 09:59
MrG's schermafbeelding
MrG MrG is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 november 2009
Locatie: niet relevant
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Het zal wel aan mij liggen, maar ik volg de twee bovenstaande uitspraken niet helemaal. Of moet ik zeggen helemaal niet. Hoezo zijn de problemen niet bekend bij de helpdesk als hij al via diezelfde helpdesk al twee keer een monteur heeft gehad? En hoe zou jij eigenlijk moeten weten dat de problemen van Flik-IT niet bekend zouden zijn bij de helpdesk?
Ligt niet aan jou.
Ik ben nogal een insider op technisch vlak.
ITV is nieuw. Daar gaan wel eens dingen op technisch vlak mis.
Daar worden vaak monteurs voor ingepland.
Inmiddels zijn wij wat wijzer geworden wat de werking betreft en waar de fouten vandaan komen cq wat de storingsbron is.
Daar zijn wij onderzoek naar aan het verrichten. Tot de vinger precies op de zere plek is gelegd zal daar niet veel over gecommuniceerd worden richting de helpdesk omdat de techniek daarvoor te diep gaat en dat er nog geen duidelijke symptoom omschrijvingen van zijn.
Tegen de tijd dat de aard en de oorzaak van de genoemde storingen inzichtelijk gemaakt zijn, is de oplossing er waarschijnlijk ook al en is het ondoenlijk de helpdesk (met alle respect voor de kennis die ze hebben) verder uitleg te geven over iets dat niet meer relevant is.

De Helpdesk stuurt een monteur aan.
Er wordt naderhand nog gecontroleerd of dat juist is (sommige problemen zijn al verholpen in de tijd na het telefoontje van de klant)
Monteur wordt gepland.
Als de monteur de symptomen zien en gebaseerd op zijn gebiedskennis kan hij inschatten dat dit probleem gerelateerd is aan storing x die al onderkend is en waar men al op aangestuurd heeft.
Soms wordt de betreffende bon (klant storing) meegenomen als voorbeeld voor de genoemde storing of om de druk wat op te voeren zodat men er met meer man/tijd/energie mee bezig gaat.

Voor wat de problemen van de "netwerkfout" melding betreft.
Daar is men nog mee bezig.
Hij komt op onregelmatige momenten voor en inmiddels wordt hierop gemonitord.

MrG