Discussie: Klacht: Reclame prijs Alles-in-1
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 8 november 2009, 18:29
Mr_Parker's schermafbeelding
Mr_Parker Mr_Parker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Noord Brabant - @Home
DTV: Humax HD-PVR / Samsung HD
Berichten: 493
Standaard Reclame prijs Alles-in-1

Hoi,

Ik begin er ondertussen genoeg van te krijgen dat Ziggo blijft beweren dat Alles-in-1 goedkoper is dan alle diensten los bij elkaar opgeteld.
Ik heb dit ook reeds bij Ziggo zelf kenbaar gemaakt en geeist dat ze mij hier niet meer mee lastig vallen.

Het volgende is het geval:
Ziggo stuurt aan mij, en vast ook anderen, e-mailtjes met daarin een linkje waarmee voor je persoonlijk (op adres) wordt voorgerekend wat je met Alles-in-1 zou besparen en daar boven op ook nog (gratis) sneller internet.
Dit zelfde heb ik ook al meermaals per post gekregen en telefonisch hebben ze mij hier ook al eens over benaderd.

Bj mij gaat het om Alles-in-1 plus vs. Analoge tv / digitale tv + Internet Z2 en Telefonie Z1. Buiten deze pakketten heb ik ook nog het totaal digitale tv pakket, deze behoort niet tot Alles-in-1 plus dus de prijs hiervan hoort ook daarbij opgeteld te worden.

De rekensom:

Alles-in-1: € 49,95

Analoge tv
Digitale tv basis (60 zenders)
Telefonie (gratis naar ziggo abo's)
Internet: 20 Mb/s down, 3 Mb/s up.

Digitale tv totaal: € 9,95

Totaal per maand: € 59,90

Nu wil het geval dat ik 's-Hertogenbosch woon dus dan komt dit los neer op:

Analoge tv / basis digitaal: € 10,40
Digitale TV totaal: € 9,95
Internet Z2: 10 Mb/s down, 1,5 Mb/s up: € 29,95
Telefonie Z1: € 9,95
Korting telefonie: - € 5,00

Totaal per maand: € 55,25

Verschil: € 4,65 per maand

Ik ben nu dus € 4,65 per maand goedkoper uit.
Hierbij moet ik opmerken dat ik nu moet betalen als ik naar andere Ziggo abonnees bel. De meesten die ik bel wonen echter in het UPC gebied of bellen mij juist. Ik heb nog even terug gekeken in mijn facturen en ben geen enkele keer tegen gekomen dat ik boven de € 3,00 euro ben uitgekomen met onderling bellen.

Nu is het verschil niet bijzonder groot, maar vergelijk ik dit met de € 6,20 die ik volgens Ziggo keer op keer goedkoper uit zou zijn wordt het verschil wel groot.

Ziggo benaderd mij persoonlijk op adres (postcode, straat en huisnummer) en kan in hun administratie mijn abonnementen zien (op basis daarvan bepalen ze immers Alles-in-1 plus) en zou dus moeten weten dat het een leugen is wat zij mij voorschotelen.

Voor € 6,20 per maand zou ik het best doen, maar dan wel € 6,20 van de echte abonnementsprijs die ik betaal en niet die men theoretisch betaald als men in een haast willekeurige andere stad van het Ziggo gebied woont betaalt met ook nog eens de weglating van de € 5,00 korting die men krijgt als men alle drie de diensten afneemt.

Dus Ziggo, maak mij een aanbod € 46,05 voor Alles-in-1 plus incl digitale tv totaal of stop met het promoten bij mij dat Alles-in-1 plus goedkoper is dan mijn huidige situatie.

Ter extra info, ik download niet bijzonder veel grote bestanden. Het enige echte voordeel van de hogere internet snelheid zou de hogere upload snelheid zijn ivm de foto's die ik op internet plaats. Al gaat dit nu ook best goed met de beperkte snelheid.

(Sorry dit moest ik gewoon even kwijt hier.)