Los bericht bekijken
  #1  
Oud 8 november 2009, 15:14
FlatBread's schermafbeelding
FlatBread FlatBread is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 november 2009
Locatie: Utrecht/Casema
Berichten: 3
Standaard Geluid stoort met CI+ op Samsung LE32B650

Hallo,

We hebben nu een tijdje de CI+ module in onze Samsung LE23B650 maar zijn niet echt heel tevreden. Het beeld is OK, maar het geluid laat vaak te wensen over. De problemen die we vaak hebben is dat het geluid soms ineens vervormt. Er geluid galmt en stottert dan ineens. De enige oplossing hiervoor is even naar een ander kanaal zappen en weer terug. Dan is het geluid weer goed. Dit verschijnsel treedt geregeld op tijdens een avondje TV kijken. Ook loopt het geluid soms niet gelijk met het beeld.

Hebben meer mensen hier problemen mee? Wat kan hiervan de oorzaak zijn en is het op te lossen? Kan het aan de signaal sterkte liggen? Ik heb al gekeken, maar ik kan zo snel nergens in het menu van de Samsung de signaal sterkte/kwaliteit zien.

Zojuist ook de TV firmware geupgrade naar 2005.0, maar daarna in de laatste 15 minuten al twee keer de vervorming gekregen... CI+ module kan ik geen (nieuwe) firmware van vinden.

Voor de duidelijkheid, met het oude samsung kastje hadden we hier nooit last van. Ik weet niet of het signaal door dit kastje versterkt/verbetert wordt voor het naar de TV gaat.

Laatst gewijzigd door FlatBread; 8 november 2009 om 17:21