Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #1114  
Oud 8 november 2009, 13:02
vettekees's schermafbeelding
vettekees vettekees is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 maart 2009
Locatie: Deventer @home
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Voordat iedereen nu gaat denken dat de Humax 5050C een regelrechte ramp is, dit is dus NIET zo.
Dat is ook niet zo. ik heb zelf ook elke dag heel veel plezier van de 5050C. Het beeld is goed. Hij is makkelijk in gebruik. En de dubbele tuner en programmagids waar je heel makkelijk elk programma aan kunt klikken, is een verademing.
Ik moet er dan ook niet aan denken dat ik terug zou moeten naar een losse decoder en losse HD-recorder. Dat was een geklungel op zich. Was je aan het opnemen, dan moest je overschakelen naar 'analoog' om een programma te kunnen kijken. Dat vond ik zo ouderwets.
Sinds de 5050 is televisie kijken voor mij nog nooit zo mooi en makkelijk geweest. Ik heb er zelf ook nog een grotere Seagate 1 TB schijf in gezet, dan is het helemaal makkelijk, want dan hoef je programma's niet zo snel te wissen.
Maar ik erger mij alleen een beetje aan de traagheid van Humax. Dat alles zo tergend langzaam duurt, voordat er weer een update komt. De 5050c is nu bijna een jaar op de markt, en dan wordt het toch wel langzaam aan tijd voor een eerste update.

Voor de rest is de 5050c als PVR een uitstekend apparaat.

Citaat:
Het is gewoon spijtig dat er amper alternatieven zijn voor een HD PVR decoder, alleen de Cisco is er en daar mankeert nog meer aan dan deze Humax.
De Cisco is inderdaad een rampenbak. Dat dat ding nog verkocht mag worden is mij een raadsel.

Laatst gewijzigd door vettekees; 8 november 2009 om 14:26