Los bericht bekijken
  #3  
Oud 8 november 2009, 12:12
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.665
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jurjen Bekijk bericht
1. Pakketkeuze
Op uw site zijn er diverse mogelijkheden voor digitale tv. Het is me niet helemaal duidelijk hoe deabbonement structuur in elkaar zit. Dus graag advies.
Vraag: Ik wil digitale televisie met HD kwaliteit. Heb ik dan voldoende aan het pakket HD televisie of moet ik dan ook het pakket digitale televisie nemen? En wat is interactieve televisie? Ik begrijp uit de omschrijving op jullie site dat deze ook HD televisie geeft. Is dit hetzelfde als het HD televisie pakket?
Om HD te kunnen kijken moet je of een CI+ module aanschaffen of een HD ontvanger. In het standaard pakket zit dan NED 1,2,3 HD en Eurosport HD. Voor de andere HD zenders (dicovery HD, animalplanet HD, History HD heb je het HD pakket nodig. Voor Film1 en Sport1 HD resp. de Film1 en Sport1 abonnementen).
Zie ook http://www.ziggo.nl/producten/televisie/hdtv/

Citaat:
2. Kosten abbonement
Kunt u aangeven wat de kosten zullen worden voor de pakketkeuze uit vraag 1, inclusief internet? Zijn er nog aanbiedingen of pakketkeuzes die voordeliger voor mij zijn?
Ligt aan je wensen. Hoe snel moet je internet zijn.
Zie hiervoor http://www.ziggo.nl/producten/alles-in-1/


Citaat:
3. Uitbreiding HD kanalen
Is er een overzicht of 'roadmap' wanneer het zenderpakket van de HD televisie wordt uitgebreid? En zo ja, met welke zenders?
Nee, houd de site in de gaten.

Citaat:
4. Installatie
De Sony KDL 40W5500 is een CI+ gecertificeerde Ziggo tv. Ik kan dus gebruik maken van De Digitale Televisie Module. Ik heb dan ook GEEN externe decoder nodig. Kan ik gewoon zo'n module bestellen, installeren en de smartcard aanmelden via de Ziggo site, of moet ik nog andere zaken regelen om digitale televisie te ontvangen?
Ja, dat kan. Zie o.a. http://www.ziggo.nl/producten/televisie/ci-plus

Citaat:
5. Kwaliteit HD
Wat is de kwaliteit van de HD uitzending? 1080i of 1080P?
De uitzending is max. in 1080i. Niet alles wordt op 1080i uitgezonden.

Citaat:
6. Kwaliteit digitale tv zenders
Wat is de kwaliteit van de overige digitale tv zenders die NIET in HD worden uitgezonden? En hoe worden deze getoond op een Sony KDL 40W5500?
Dat is erg subjectief. De kwaliteit is goed. Lees hiervoor de verschillende draadjes op dit Forum.

Citaat:
7. PIP
In de Sony KDL 40W5500 is er een mogelijkheid tot Picture in Picture. Werkt dit met een CI+ module? Zo niet, kan ik dan een externe HD recoreder als TV-tuner hiervoor gebruiken? En als ik interactieve TV neem, met de Cisco 8455DVB werkt PIP dan ook (via HDMI)?
Volgens mij werkt dit als je TV dat ondersteunt. Antwoord zullen anderen van het Forum wel weten. Kijk anders even in het CI+ Forum.

Citaat:
8. TV uitzendingen opnemen
Ik beschik nu over een HD recorder. Is het mogelijk met een CI+ module de HD kanalen op te nemen? Kan ik dan via de TV op een ander HD kanaal kijken? Zo niet, is dit wel mogelijk met een Cisco 8455DVB?
Zie de reactie van Gerardus.

Zet voor jezelf op een rijtje wat je wilt. Wil je interactieve TV? Lees dat Forum ook eens door. Er loopt een aanbieding voor de Cisco ontvanger.
Wil je HD kwalitiet en een HD PVR dan is de Humax 5050 ook een goede keuze.
Op dit Forum en de site van Ziggo vind je vrijwel alle info die je zoekt. Mocht je nog meer vragen hebben dan lezen we het wel.
__________________
Power is nothing without control !!!