Los bericht bekijken
  #63  
Oud 7 november 2009, 23:18
Schellekens's schermafbeelding
Schellekens Schellekens is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 november 2009
Locatie: Boxtel/@home
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JoaWah Bekijk bericht
Hallo allemaal,

Ik ben donderdag bij Mediamarkt in Heerlen geweest, ze hebben hier al 5 klachten over de Wxxn toestellen gehad en ze wisten ervan dat er landelijk nog meer klachten zijn, ze zijn in gesprek met Samsung over hoe en wat ze gaan doen om het probleem op te lossen, binnen 2 weken zou er een antwoord zijn.

Het is nu zaak dat we een steuntje in de rug krijgen en dat iedereen met dit probleem, contact opneemt met zijn vestiging van MM waar het toestel gekocht is. Geef daar je klacht door. des te meer klachten des te groter de kans op een oplossing.

is het mogelijk dat Ziggo (oproep aan Anoniem) ons hierbij helpt en de druk bij Samsung iets kan opvoeren.

Bij BCC zijn er al toestellen geruild op hun eigen initiatief had hij gehoord, MediaMarkt is ook aan het denken om dit te gaan doen, maar ook het ombouwen van de module naar een CI+ wordt onderzocht, vertelde de medewerker mij donderdag, ze willen wel iets voor de vele Samsung klanten doen.

GA A.U.B. ALLEMAAL NAAR JULLIE WINKEL TERUG EN LEG HET PROBLEEM ALDAAR VOOR EN EIS EEN OPLOSSING, DE KLANT IS KONING.

Groet, JoaWah
Bij MM Eindhoven op advies van verkoper in juni een 37b550 gekocht, omdat deze CI+ zou gaan ondersteunen. Helaas dus ook een Wxxn gekregen welke nu dus niet werkt.
Ik ben dus terug gegaan naar de MM en daar vertelden ze (zowel de verkoper als zijn manager) me doodleuk dat het niet hun probleem is, ondanks dat hun destijds mij dit model aangeraden hadden. De betreffende verkoper ontkent zelfs dat hij geen advies over CI+ gegeven kan hebben aangezien Ziggo de lijst met goedgekeurde types destijds nog niet had vrijgegeven. Naar mijn begrip heeft hij dus last van acute amnesia.

BIJ MEDIAMARKT EINDHOVEN IS DE KLANT DUS GEEN KONING!!!!