Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #1105  
Oud 7 november 2009, 21:46
vettekees's schermafbeelding
vettekees vettekees is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 maart 2009
Locatie: Deventer @home
Berichten: 79
Standaard

Ik ben het helemaal met WBL eens.


Humax is zowiezo erg slecht als het om updates gaat. Ik ken persoonlijk geen merk wat zo traag een update op de markt brengt. Je moet ook niet vreemd opkijken als de eerste Update pas ergens in maart 2010 te downloaden is.
De kwaliteit van een fabrikant kun je pas goed zien aan de nazorg wanneer een product op de markt is gebracht. Dan zie je ook pas hoe technisch vaardig een bedrijf in elkaar steekt.
En dan krijg je vanzelf wel de smoesjes dat Ziggo de update niet goed heeft gekeurd, maar in de praktijk heeft Humax de eerste update nog niet eens afgerond vanwege gebrek aan kundig personeel. Een product in China laten ontwerpen is niet zo moeilijk. Een produkt goed werkend houden wel. Daar is kennis en professionaliteit voor nodig. En dat is wat er ontbreekt bij Humax. Mocht er een opvolger van de 5050 komen, dan wacht ik eerst een jaar voordat de eerste update er is. want de kans is te groot dat er in de opvolger in het begin een fout zit. Voor hetzelfde geld staat hij een jaar in de kast omdat er wederom het eerste jaar geen update uitkomt. Of omdat hij niet compatibel is met een televisie. Dan begint de ellende weer van voor af aan.

Ik hoop dan ook spoedig dat er meer merken komen met HD-PVR-s. Merken met kundig en vakbekwaam personeel op de achtergrond. En dat je niet alleen afhankelijk bent van een tergend traag merk als Humax.