Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #1103  
Oud 7 november 2009, 19:09
Barlin's schermafbeelding
Barlin Barlin is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 juli 2009
Locatie: Amstelveen Casema
DTV: Humax 5050C
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WBL Bekijk bericht
Probeer je nou te zeggen dat het mijn eigen schuld is dat ik ca anderhalve maand geleden een product heb gekocht die al een kleine tien maanden word verkocht waarbij basisfunctionaliteit niet werkt? Kom op zeg, wat een onzin.
Ha ha, dan had je toch echt beter moeten lezen. Waarschijnlijk is de "bug" ontstaan door een wijziging bij Ziggo (netwerkkeys die iedere 6 uur gewijzigd worden) en waar de Humax niet tegen kan.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WBL Bekijk bericht
Zelf op ouderwetse videorecorders van 30 jaar oud werkt het in programmeren en vervolgens opnemen van een programma. Dat is gewoon basisfunctionaliteit wat hoort te werken. Niets meer en niets minder.
Ja die ken ik die recordes die om de zoveel tijd je band opvraten of bij het uitspugen de band vernielde. Dat was inderdaad ook geen basisfunctionaliteit.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WBL Bekijk bericht
Uiteraard vrij logisch dat ik of iemand anders met hetselfde probleem zich dan gaat afvragen wat je in dit geval met moet doen met een product waarbij functonaliteit niet werkt volgens de specificaties.

En daarnaast:
1. Staat genoemde probleem niet in de lijst met bugs.
2. Was er anderhalve maand geleden toen ik deze Humax kocht nog geen melding van andere eigenaren met hetzelfde probleem.
Zie mijn eerdere comment.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WBL Bekijk bericht
En ja, ik heb voordat ik hem kocht reviews gelezen en ervaringen in dit forum gelezen. Dat is ook de reden dat ik niet de Cisco 8455DVB heb gekocht maar juist bewust voor de Humax 5050 ben gegaan.

Overigens heeft de Humax een paar dagen geleden op wonderlijke wijze wel uit zichzelf een ingeprogrammeerde dagelijks terug kerende opname opeens wel opgenomen zonder dat ik ook maar iets in de instellingen heb aangepast. De vraag is alleen hoe lang het blijft werken en wat de oorzaak van het probleem was. Het enigste wat ik kan bedenken is dat Humax in standby (met klokje) om één of andere reden soms het signaal van Ziggo kwijt raakt en daarom niet kan opstarten. Maar volgens mij zou ik dan een melding met mislukte opname moeten krijgen?
Pff ja het ding doet maar wat en neemt zo af en toe wat op en dan moet je maar afwachten of het goed gaat. Ik gebruik hem nu al maanden en met de extra geprogrammeerde blokjes waar ik de Humax opdracht geef om iedere 6 uur even 5 minuten naar NED 1 te kijken heb ik nooit meer problemen gehad. Ziggo en Humax komen er vast wel uit en krijgen we binnenkort een prachtige nieuwe release.